Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltok ha teljesen...

Mit csináltok ha teljesen kivagytok?

Figyelt kérdés
10 hónapos kislányom egész nap csak nyafog,hisztizik kb egy hónapja.Már idegileg teljesen ki vagyok.Nem tudok tőle semmit csinálni,még csak wcre menni sem:(
2011. júl. 17. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

az én csajom is eléggé lefoglal, nagyon akaratos, de őszintén szólva nekem néhány módszer vált be:

- ha látom, hogy alakul a hiszti, akkor elterelem a figyelmét valami mással

- amikor már szakad nálam a cérna, akkor elvonulok és kifújom magam a lakás másik pontjában, és nem érdekel a hiszti, ez nem több 5 percnél, de aranyat ér

- amikor már nagyon nyafogós, akkor általában már nagyon álmos is, úgyhogy megpróbálom letenni aludni

2011. júl. 17. 18:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Sajnos en is igy voltam,es en annyit idegeskedtem h nagyon lefogytam.De nem mindennap csinalta az enyem,hanem kb 2-3 nap es utanna 2 nap csend.Olyankor foga jott.

KITARTAS!!!!!!!!!

2011. júl. 17. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha már teljesen kivagyok, este, miután lefektettem, apa figyel rá, én pedig egy pohár vörösborral és valami olvasnivalóval befekszem a fürdőkádba. Nekem bevált.
2011. júl. 17. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi megyünk minden felé, mert szerintem megunta az itthon létet. Akkor csend van, mert történnek a dolgok, mindenkivel beszélget, meg néz nagyokat. Így neki és nekem is könnyebb a kikapcsolódás.
2011. júl. 18. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!