Nő: havi 70 e ft kereset,23 év, Pasi: havi 400 e ft,31 év. Hogy működik?
Én vagyok a nő és havi 70 ezer ft-ot keresek, 23 éves vagyok, elvégeztem a fősulit, de nem találtam 3 hónapig munkát, nem akartam tovább várni, ezért elvállaltam egy olyat, amit általános iskolai végzettségűek is el tudnak végezni. 1.5 éve dolgozom, és 1.5 éve élek együtt párommal, aki 31 éves, és már jó ideje havi 350-400 e ft-ot keres. Közösen fizetünk mindent, kaját, reszit. Az ő saját lakásában élünk. Neki jó, mert havi szinten rengeteg pénze marad amit arra költ amire akar. Én meg örülök hogyha havi szinte marad 10 ezrem, de még azt is elköltöm, mert a 10 e ftból kell ruházkodnom és "szépítkeznem" is. Párom meg házimozit vesz, új laptopot, telefont, motort stb. Hobbija is van ami költséges.
Neheztelek rá ezért kicsit, hogy ő ilyen életszínvonalon él, nekem meg semmi jó nem jut.
Nem érzem túl jól magam így.
Szerintetek normálisak az érzelmeim?
Biztos vannak jó kapcsolatai , kérd meg hogy használja őket és szerezzen neked egy jó állást.
Én férfi vagyok , nagyon jó módú családból származom és ennek rendje szerint én is jól élek.Megmondom őszintén hogy soha nem járnék olyan nővel akivel ekkorák az anyagi különbségek köztem és köztem.Hogy mi az oka?Neki kisebbségi komplexusa lesz ,kis irigykedés , féltékenykedés és stb.Ezért nálam csak olyan jöhet szóba aki ugyanolyan vagy hasonló egzisztenciával mint én.
Lehet le leszek pontozva ,de én így gondolom , szerintem így helyes,
Én nem értelek téged
ha ennyire zavar, hogy ő többet keres és többet tud magára költeni akkor mondjad neki, hogy 1-2 számlát csak ő fizessen és ne kelljen neked beleadni, akkor máris több pénzed marad pá ezerrel
De te azt akarod, hogy adjon neked oda havi 100 ezret költő pénznek, mint egy kitartott kurv@nak?
Én 75 ezret keresek a párom többet, és gyerekünk is van mégse vagyunk közös kasszán, elejétől fogva fel van osztva ki mit fizet és ami marad azt mindenki oda teszi ahova akarja, soha nem reklamáltam azért mert neki több marad és nagyobb értékű dolgokat vesz magának pl. nagy motort, ő dogozik meg a pénzért had költse már el amire akarja. Amíg nem megy a kapcsolatunk és a gyerekünk kárára addig nincs baj.
Ha úgy állok, hogy már nincs pénzem és szükségem van valamire ami következő fizuig nem várhat akkor kérek tőle, szó nélkül ad.
Neheztelek rá ezért kicsit, hogy ő ilyen életszínvonalon él, nekem meg semmi jó nem jut.
Nem érzem túl jól magam így.
Azért haragszol rá, mert ő jól keres te pedig nem, ezt csak magadnak köszönheted, keress jobban fizető állást és máris meg esz oldva a problémátok.
Neked soha senki nem lesz jó, a minimálbéren élő azért nem mert nem tud költeni aki százezreket keres meg azért nem mert költ magára.
ne haragudj, szerintem ez a pasi semmi hosszútávút nem tervez veled. egyetértek azzal a válaszolóval, aki azt írta, hogy ingyen szex és házicseléd vagy. amúgy 31évesen nem kéne már gyerekeken gondolkozni, vagy ehhez hasonlók? mondjuk félretenni? mert az sem két forint.
szerintem egy normális 31éves így gondolkozna, és nem szórná két kézzel a pénz a "hobbijaira"-.-
szerintem én nem érezném így jól magam. és ha egy kicsit is szeretne, nem sajnálná tőled. legalább elvinne valahova, vagy ha mentek kirándulni, étterembe(?) akkor ő fizetne egyszer-egyszer. ha tényleg szeretne! én otthagynám..nekem ez már elég lenne, hogy tudjam h nem szeret. 22L
Az a helyzet, hogy itt elsősorban az intelligencián múlik minden.
Menj vissza az iskolába, és tanulj egy hasznosítható szakmát. Nem csak a pénz miatt, hanem azért is, hogy végre kezdjél magaddal v.mi értelmeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!