Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a francot csinaljak? Mar...

Mi a francot csinaljak? Mar enm birom!

Figyelt kérdés
Sziasztok!Anyukammal nem tudom mostanabn mi van oalyan csunyan beszel velem mindenen felkapja a vizet.A multkor is amikor indultam volna suliba mondtam anyunak hogy veszek magamra egy masik hanorakot(mert van korszettem es letszott)azt mondja anyu nehogy leved a korszetted mert szejjelciballak.Jezusom enyiert ilyet mondani?Nem is arrol volt szo hogy le veszem de o rogton.Nem merek neki semmit viszamondani,pedig akkor sokszor igazam lenne.Most hogy van baratom volt szuloertekezlet es elkezd fenyegetni hogy majd o meglatja szuloertekezleten a jegyeim es kutyavilag lesz ha romlottak.Hat az oszes jegyem tudja.Mondtam neki hogy tudja a jegyeim de nem erdekelete folyton ezt mondta.Nem volt ideje elmenni szuloertekezletre.Eddig mindig az volt a baja hogy nagyon koran keltem 4-5 fele hogy meg tanuljak(naon jo tanulo vagyok).Akkor is mind mondta hogy miert kelek fel meg minden baja volt.Most hogy nem kelek fel olyan koran az a baja hogy elhanyagolom a tanulast.A fasz kivan.Hiaba mondtam enki hogy hiaba nem kelek fel reggel koran semmit nem romlottak a jegyeim.Meg ha mondjuk 7-kor (este)elmegyek mert talizunk a baratommal 9-re hazajovok reggel az a baja hogy azert vagyok faradt mert este talizok a baratommal.Kozben hazajovok 9-kor es este 11-kor fexek le me addig filmezek.De ezt is hiaba mondom neki.Mindenbe belekot.Elegem van!Mar rosz vele beszelgetni komolyan mondom!12 eves vagyok a baratomal nem is tervezzuk hogy lefexunk egymassal vagy ilyenek.Es mondtam anyunak hogy ilyenrol szo sincs nyugodjon meg.A multkor elkezd fenyegetni hogy kitilt a csaladbol ha lefexek a baratommal(ezt az ugyet mar reg megtargyaltuk)erre fel megint elohozza.En tudom hogy faradt meg sokat dolgozik de nem kene velem igy beszeljen.Meg hazajon munkabol semmi kedve sincs erdeklodtem hogy mi a baj?Tortent valami?erre fel megint ramal hogy megmondta mar hogy nincs semmi baja csak kedvetlen.Es meg neki van baja ha nem szeretek vele dolgokat megbeszelni.Mar nagyon keves dolgot akarok neki elmondani me rogton kiabal vagy mindig olyan durva.Elhiszem hogy streszes mert papirmunkaval dolgozik de a tesommal nem beszel igy.En meg semmi ojat nem tettem hogy ezt erdemeljen.Hat nemtudom.Adjatok tanacsokat!Elore is koszi:-((
2008. ápr. 20. 13:32
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
97%
bocs. elirtam. kat087@freemail.hu :D
2008. ápr. 28. 21:29
 62/69 A kérdező kommentje:
El sem hiszed menyire jo erzes hogy enyire erdekel teged hogy mi van velem.Irni fogok.Koszi szepen hogy valaszoltal!:*
2008. ápr. 29. 14:17
 63/69 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom hogyan lehetsz te jó tanuló, ilyen helyesirással! Arról már ne is beszéljünk, hogy szellemileg milyen éretlen vagy.
2008. júl. 24. 11:47
 64/69 anonim ***** válasza:
94%

szia drága!

megértem a hejzeted...énis nagyon sokat veszekszem anyummal(16vok).bár nekem igencsak nagy pofám van.ne aggodj ezeken a feleleteken,van aki ijen hejen vezeti le az ideget.lehet legközelebb probálj felmenni egy chatre,csak ovatosan nehogy függő legyél :)

Barátod egyébként mit szól a dolgokhoz?meséltél neki biztosan róla.ha mást nem ,kereshetnél a családodból egy pártfogót(nagymama,nagyapa,nagybácsi...).apudat nem említetted,ebből úgy sejtem nincs veletek.

ha beszélgetni szeretnél,írj nekem nyugodtan,szivesen adok tanácsokat!!

Puszi!!

Anchee

2009. ápr. 28. 13:09
 65/69 anonim ***** válasza:
97%
uccsó válasza dónak üzenem, hogy én már rég megadtam a cimem, még se irt:) sztem neked se fog. pedig elég régi ügy már. egy év telt el azóta. sehol semmi.
2009. ápr. 28. 13:49
 66/69 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván kihisztizte magát és már rég el is felejtette ezt az oldalt. Legalább is remélem, nekem nem hiányzik a rinyálás :)
2009. ápr. 28. 16:06
 67/69 anonim ***** válasza:
100%
13:49-es vagyok. hát lehet igazad van:)
2009. ápr. 28. 16:38
 68/69 anonim ***** válasza:
97%

egy ilyen gyereknek, kellenek kritikák, hogy megtanulja, hogy mi az ha nem csak a seggét nyalják.....

én tényleg nagyon sajnállak, é csak azt tudom mondani hogy beszélj anyukáddal, de az nem helyénvaló szerintem, hogy te csak az anyukádban keresed a hibát.Mi van akkor ha esetleg te is felelős vagy a dolgokért? Elég nagy vagy már szerintem ahhoz (sok mindenhez még nem) hogy értékelni tudd a helyzeteket, és az embereket....

Nézz egy kicsit magadba is!

2009. máj. 16. 10:23
 69/69 anonim ***** válasza:
94%

előző vagyok megint:

leírtad, hogy nem kapsz levegőt meg sírhatnékod van.

ebből lehet pánikbetegség is (bár ilyen fiatalon kétlem) ezért mindenképpen keress fel szakembert!(pszihológus, háziorvos)

2009. máj. 16. 10:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!