Sziasztok!Anyukammal nem tudom mostanabn mi van oalyan csunyan beszel velem mindenen felkapja a vizet.A multkor is amikor indultam volna suliba mondtam anyunak hogy veszek magamra egy masik hanorakot(mert van korszettem es letszott)azt mondja anyu nehogy leved a korszetted mert szejjelciballak.Jezusom enyiert ilyet mondani?Nem is arrol volt szo hogy le veszem de o rogton.Nem merek neki semmit viszamondani,pedig akkor sokszor igazam lenne.Most hogy van baratom volt szuloertekezlet es elkezd fenyegetni hogy majd o meglatja szuloertekezleten a jegyeim es kutyavilag lesz ha romlottak.Hat az oszes jegyem tudja.Mondtam neki hogy tudja a jegyeim de nem erdekelete folyton ezt mondta.Nem volt ideje elmenni szuloertekezletre.Eddig mindig az volt a baja hogy nagyon koran keltem 4-5 fele hogy meg tanuljak(naon jo tanulo vagyok).Akkor is mind mondta hogy miert kelek fel meg minden baja volt.Most hogy nem kelek fel olyan koran az a baja hogy elhanyagolom a tanulast.A fasz kivan.Hiaba mondtam enki hogy hiaba nem kelek fel reggel koran semmit nem romlottak a jegyeim.Meg ha mondjuk 7-kor (este)elmegyek mert talizunk a baratommal 9-re hazajovok reggel az a baja hogy azert vagyok faradt mert este talizok a baratommal.Kozben hazajovok 9-kor es este 11-kor fexek le me addig filmezek.De ezt is hiaba mondom neki.Mindenbe belekot.Elegem van!Mar rosz vele beszelgetni komolyan mondom!12 eves vagyok a baratomal nem is tervezzuk hogy lefexunk egymassal vagy ilyenek.Es mondtam anyunak hogy ilyenrol szo sincs nyugodjon meg.A multkor elkezd fenyegetni hogy kitilt a csaladbol ha lefexek a baratommal(ezt az ugyet mar reg megtargyaltuk)erre fel megint elohozza.En tudom hogy faradt meg sokat dolgozik de nem kene velem igy beszeljen.Meg hazajon munkabol semmi kedve sincs erdeklodtem hogy mi a baj?Tortent valami?erre fel megint ramal hogy megmondta mar hogy nincs semmi baja csak kedvetlen.Es meg neki van baja ha nem szeretek vele dolgokat megbeszelni.Mar nagyon keves dolgot akarok neki elmondani me rogton kiabal vagy mindig olyan durva.Elhiszem hogy streszes mert papirmunkaval dolgozik de a tesommal nem beszel igy.En meg semmi ojat nem tettem hogy ezt erdemeljen.Hat nemtudom.Adjatok tanacsokat!Elore is koszi:-((
Na mostmar elegem van legyszives fejezzetek be tudom hogy milyen vagyok mert magamba latok de nem vagy az anyam helyebe es anyam sosem oldana meg valamit eroszakkal szoval inkabb te nezz magadba.Ezt nem ertem szoval azt akarod mondani hogy ne legyek szerelmes ert nem tudok helyesen irni.Ez jo.Csak nem tudom hogy vagyok ilyen jo tanulo hogy helytelenul irok talan csak azert mert igy akarok irni es nem mindigm irok igy de ha igy irok vagy igy beszelek olyan mintha levettek volna minden terhet a vallamrol es ez nekem jo.Es NEM BESZELEK hangosan igy es ha ideges vagyok akkor karonkodni kezdek ugy hogy senki se halja mert azzal megnyugszom.De mar mondtam a kerdes nem errol szolt.Szoval aljatok mar le.Mert tudom hogy milyen vagyok.Nehogy mar egy ismeretlen embert egy ismeretlen embert egy internetes oldalon az irasa alapjan iteljen meg.Sza orulnek ha lealnal.Mar mondtam hogy nem vagyok tokeletes.Tudom hogy hisztis vagyok hogy kenyes vagyok es hogy helytelenul irok meg meg sokmindent tudok en beismerem hogy ilyen vagyok.De van egyaltalan olyan ember aki semmiben sem hibazik?Jah es azoknak akiket erdekel hogy mi van velem hat csak anyi hogy roszul alakulnak a dolgaim egyszre tobbet erzem hogy nem kapok levegot ert kel sirjak.Pedig nem tortent semmi rosz.Ma hazajottem a sulibol es azota tanulok es internetezek.Semmi extra de ugy nyom a melkhasom hogy nem birom.Az este is egyszerebol ramjon a siras nemtudom mi van velem.... Anyuval ma mar megbeszeltem egy problemat es eldontottuk hogy egyut elmegyunk velem nogyogyaszhoz aszt hiszem ez a dolog alakulni kezd.De mindigugy erzem hogy sirnom kel es mar nem birom.Jah es sokszor van igy hogy ilyen joban vagyok anyukammal de egy ido utan minden a regi lesz.Hat remenykedek.Koszi a valaszokat!Varom a tovabbi valaszokat!
2008. ápr. 21. 15:56
32/69 anonim válasza:
teljesen igaza van a kérdezőnek! ne ti mondjátok már meg neki hogy milyen! amúgy meg szerintem nagyon aranyos. és ő egy 12 éves kislány akit lekurváztok... szégyelljétek magatokat... szerintem nem neki nagy a pofája. 11es stréberkének meg üzenem, hogy a szar szó egyáltalán nem a mai fiatalság szavajárása... meg hogy érted te 11esen hogy mai fiatalság?? hány éves, vagy, 30? akkor nem csoda, hogy 2 nyelvvizsgád van már...
kérdező: gondolom, te is sok dolgot túlreagálsz, mert kamaszodsz, és emiatt egy kicsit bedepiztél... én is ilyen voltam, nagyon sokat sírtam amikor anyukámmal veszekedtünk, mi se jöttünk ki... aztán hozzászoktam. legyél kedves anyukáddal, próbálj megfelelni az elvarasainak amennyire csak tudsz. esetleg öleld meg néha, engem is szoktak fárasztani az olyan kérdések, hogy hogyvagy milyen napod van, de még senkit nem utasítottam vissza, aki megölelt:) szerintem anyukád büszke lehetne arra, hogy a lány a vagy... de komolyan!
2008. ápr. 21. 16:19
33/69 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom!:*
2008. ápr. 21. 16:26
34/69 anonim válasza:
URAMISTEN... Na itt vagyok én a 11.es stréber. Figy én nem egy szaros szakmunkásképzöt végzek,és itt igen,ez teljesen elfogadott hogy a nagytöbbségnek megvan a nyelvvizsgája,és vannak életcéljaik. Ja és mielött beállitanál kockultnak, rengeteg barátom van,bulizni járunk minden hétvégén,élem az életet..stb. Bár végülis nevezhetsz stérbernek minket, hisz egyszer talán ha továbbra is minden jolmegy még gyogyitgani is foglak (haha.. ) . A kiscsaj meg hisztérika,aki el van kényeztetve,nem viseli a kritikát, és még az agyát is játsza. Ha normálisan viselkedne,nem erre az oldalra irna ilyen témát,hanem lennének barátai akikkel megbezsélhetné a dolgokat. Csak,mivel nekik is hisztizik,ha valami nem ugy van ahogy ö szeretné, ök cseszettül nem támogatják,igy ír a gyakkérdések.hura és várja a seggnyalokat. Tessék , erre most biztos fogsz kapni VÉDÖ válaszokat. "jajj szegény tüncimünci kislány akinek nehéz az élete,bezzeg ö tökéletes és a hibát csak másban látja" szánalmas leszel,ha ezt továbbra is folytatod. Na reagáld le h "faszkivan".
2008. ápr. 21. 17:18
35/69 anonim válasza:
Szia.Már egyszer e´n is i´rtam ide.te írod,hogy nem hisztizel,stb.most meg,hogy rudod,hogy hisztis vagy,kicsit ke´nyes.Szerintem anyukádnak van éppen ele´g problámája.Lehet,hogy az a probléma alapja.nem akarok személyeskedni,de csak anyuka´d van??
Ha igen,lehet,hogy az a gond.
2008. ápr. 21. 17:37
36/69 anonim válasza:
érdekes 11-es hogy te dumálsz a szép beszédstílusról, de eddig minden válaszodban szerepelt a szar szó valamilyen összefüggésben...
ő nem hisztizik, hanem leírta a problémáját egy olyan oldalra, aminek az a célja, hogy az emberek segítsenek egymásnak, nem az, hogy fikázzák egymást. te is szoktál írogatni ide... miért nem a barátaid életét oldod meg? azt hiszem, jobban járnánk...:S és mégis, mit tud neki segíteni egy másik 12 éves? és micsoda műveletlen paraszt tényleg, már hatodikos és még nincs nyelvvizsgája, szégyellje magát a kis csövesjelölt... nyilván ő sem wc-snéniként akarja elcseszni az életét... amúgy a te írásaid se olvashatóbbak.
2008. ápr. 21. 18:56
37/69 anonim válasza:
Figyi 11-es stréber :) Én egyetértek veled, a "szar szakmunkásképző"-s dumát leszámítva. Én olyanba jártam, mégsem vagyok egy tukó paraszt szerintem, sőt, kiscsajszikám szerintem jöhetne hozzám helyesírás leckéket venni, csak hogy mást ne említsek. De amúgy igazad van.
2008. ápr. 21. 19:14
38/69 anonim válasza:
Igaz, azt kihagyhattam volna. Én apum is odajárt, és nagyon becsülöm. Csak manapság elég furcsa ismeröseim vannak,ezért ezt hoztam fel. Meg ideges lettem mikor elkezdtem a kommenteket olvasgatni.. Aki nem tudja az én irásomat elolvasni,annak üzenném,hogy lehet nem az én irásommal van baj.. khm.. jah és hogy a nyelvvizsgásdist sem én hoztam fel,hanem az az ügyvédke. Nekem is volt lázado korszakom,de én nem igy keleztem.. Marhára nem igy. Na ennyi
2008. ápr. 21. 19:17
39/69 A kérdező kommentje:
Mar megomndtam HOGY NEM VAGYOK TOKELETES,SOT..... de nem ez a kerdes akkor meg me feszt krisztizaltok.Tudom hogy mien vagyok es nem is tagadom.
2008. ápr. 21. 19:18
40/69 A kérdező kommentje:
Jah amugy vannak barataim csak en zarkozott vagyok es nem beszelek meg ilyen dolgokat veluk es massal nincs kivel de ugy latszik mar itt sem lehet.Hat abban biztos vagyok hogy ez volt az utolso kiirt kerdesem ezen az olalon.Szep napot nektek!Koszi a valaszokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!