Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a francot csinaljak? Mar...

Mi a francot csinaljak? Mar enm birom!

Figyelt kérdés
Sziasztok!Anyukammal nem tudom mostanabn mi van oalyan csunyan beszel velem mindenen felkapja a vizet.A multkor is amikor indultam volna suliba mondtam anyunak hogy veszek magamra egy masik hanorakot(mert van korszettem es letszott)azt mondja anyu nehogy leved a korszetted mert szejjelciballak.Jezusom enyiert ilyet mondani?Nem is arrol volt szo hogy le veszem de o rogton.Nem merek neki semmit viszamondani,pedig akkor sokszor igazam lenne.Most hogy van baratom volt szuloertekezlet es elkezd fenyegetni hogy majd o meglatja szuloertekezleten a jegyeim es kutyavilag lesz ha romlottak.Hat az oszes jegyem tudja.Mondtam neki hogy tudja a jegyeim de nem erdekelete folyton ezt mondta.Nem volt ideje elmenni szuloertekezletre.Eddig mindig az volt a baja hogy nagyon koran keltem 4-5 fele hogy meg tanuljak(naon jo tanulo vagyok).Akkor is mind mondta hogy miert kelek fel meg minden baja volt.Most hogy nem kelek fel olyan koran az a baja hogy elhanyagolom a tanulast.A fasz kivan.Hiaba mondtam enki hogy hiaba nem kelek fel reggel koran semmit nem romlottak a jegyeim.Meg ha mondjuk 7-kor (este)elmegyek mert talizunk a baratommal 9-re hazajovok reggel az a baja hogy azert vagyok faradt mert este talizok a baratommal.Kozben hazajovok 9-kor es este 11-kor fexek le me addig filmezek.De ezt is hiaba mondom neki.Mindenbe belekot.Elegem van!Mar rosz vele beszelgetni komolyan mondom!12 eves vagyok a baratomal nem is tervezzuk hogy lefexunk egymassal vagy ilyenek.Es mondtam anyunak hogy ilyenrol szo sincs nyugodjon meg.A multkor elkezd fenyegetni hogy kitilt a csaladbol ha lefexek a baratommal(ezt az ugyet mar reg megtargyaltuk)erre fel megint elohozza.En tudom hogy faradt meg sokat dolgozik de nem kene velem igy beszeljen.Meg hazajon munkabol semmi kedve sincs erdeklodtem hogy mi a baj?Tortent valami?erre fel megint ramal hogy megmondta mar hogy nincs semmi baja csak kedvetlen.Es meg neki van baja ha nem szeretek vele dolgokat megbeszelni.Mar nagyon keves dolgot akarok neki elmondani me rogton kiabal vagy mindig olyan durva.Elhiszem hogy streszes mert papirmunkaval dolgozik de a tesommal nem beszel igy.En meg semmi ojat nem tettem hogy ezt erdemeljen.Hat nemtudom.Adjatok tanacsokat!Elore is koszi:-((
2008. ápr. 20. 13:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
97%
honnan tudod, hogy szar iskolába jár?
2008. ápr. 20. 15:26
 12/69 anonim ***** válasza:
97%
jogos a kérdés.. manapság már mindehol Xekkel meg betükihagyásokkal bezsélnek a 12-13 évesek
2008. ápr. 20. 15:27
 13/69 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!jah amugy igy beszelek eltanultam a nagyob tesomtol es probaltam leszokni de nem megy.Kosz annak aki nem halt bele abba hogy egy rendes normalis valaszt le tudott irni.:*:*:*:*:*:*
2008. ápr. 20. 15:55
 14/69 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem neked 12 évesen még nem a pasiddal kellene mászkálnod! Nem tudom, miért hiszik a 12 éveseke, hogy olyan nagyok. Mert NEM vagy az. Az pedig egyenesen szánalmas, ahogyan viselkedsz. Már ne is haragudj. Vérlázító stílusban beszélsz. Pá!
2008. ápr. 20. 17:11
 15/69 anonim válasza:
58%

lehet félregépelni, de nem sorozatosan, ráadásul helyesírási hibákkal és irritáló rövidítésekkel tűzdelve. mennyivel intelligensebbnek tűnik az a hozzászóló, aki kerek egész mondatokban -a legtöbb szót teljesen kiírva-, érthetően gépel?

na csöndben maradtam.

2008. ápr. 20. 18:46
 16/69 anonim ***** válasza:
87%

ne piszkáljátok már szegényt!van így is elég baja.teljesen mindegy hogy ír.ő ilyen és ilyen a stílusa.így kell elfogadni.el van keseredve és kapaszkodik valakibe!belénk!mert sajnos az anyjára nem számíthat!

figyelj!most neked is nehéz.kezdesz belemenni a tinédzser korba.most te is nehezebben viselsz el mindent.beindultak a hormonjaid és érzékenyebb vagy.talán nem is annyira drasztikus a helyzet mint ahogy ezt most te érzed.próbáld meg tolerálni anyukád viselkedését.és kérd meg őt is erre.mondd el neki hogy neked ez nagyon fáj.nyugodtan kérdezz rá hogy szeret e.biztos szeret,csak ha te rákérdezel erre,hátha észbe kap hogy hogyan viselkedik.csak elgondolkodik azon hogy vajon te miért érzed az ellenkezőjét...

tarts ki,hidd el nem tart ez örökké.anyukádnak biztos megvan a maga gondja(pl.a megélhetés)csak lehet nem akarja veled megbeszélni mert még gyerek vagy.nagyon felelősségteljes dolog eltartani egy családot,biztosítani a mindennapi megélhetést.sajnos egy olyan világban élünk,hogy nekünk hétköznapi embereknek a mindennapi élet sokszor emberfeletti erőt igényel.légy türelmes.el fog múlni ez a helyzet.-tanulj továbbra is jól,és szeresd a barátod.de ahogy írtad a szex még ráér!majd írd meg mi lett.érdekel hogy mi van veled!!!szia

2008. ápr. 20. 20:43
 17/69 A kérdező kommentje:
Tudjatok mit nem erdekel mit mondtok hogy hogy irok ilyen vagyok es kesz.Koszonom a valaszokat nem tudom mi lesz velem megprobalok beszelni anyuval ma nagyon szepen beszelt velem.Gondolom javulni fog a helyzet.Kerlek ne irjatok tobb valaszt igyis kivagyok.Ne kossetek mar belem.Nah es ha szerelmes vagyok es a baratommal foglalkozom akk azzal mi a baj?Most mit csinaljak ha ijen hamar szerelmes lettem.Es nem tartom magam egyaltalan nagynak!Szaljatok mar le rolam!Nem kel tobb valasz mindentol elment a kedvem.....
2008. ápr. 20. 21:23
 18/69 anonim ***** válasza:
79%
Hát aki ilyen sétrődékeny, az ne tárja az életét a netközönség elé. De most tényleg. Ha megnézed, a legtöbb kérdésnél van ilyen és olyan válasz is. Amúgy számomra is irritáló, hogy ha te elvileg jó tanuló vagy akkor hogy a fenébe nem tudtad még mindig megtanulni, hogy az OLYAN, az nem pontos jé, hanem elipszilon????
2008. ápr. 20. 23:38
 19/69 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy meg lehetne benned annyi intelligencia, hogy

egy: nem sürgeted tapló módon a válaszadókat, mert lehet, hogy más nem nézi ötpercenként a kérdéseket. Nekem van olyan kérdésem, amire csak egy hét után érkezett válasz, és olyan is, amire még mindig nem.

kettő: nem a baszakodásra reagálsz, pláne, ha nem tudsz érvelni, hanem megköszönöd a segítőkész válaszokat.

2008. ápr. 20. 23:40
 20/69 anonim ***** válasza:
92%
Jól van nullázgass csak :) Én tojok rá, csak jobb helyen az ilyet meg is szokták indokolni. Látom ez nem megy :D
2008. ápr. 21. 08:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!