Mi a francot csinaljak? Mar enm birom!
Azt hiszem a dicsekedes nekem szolt. En nem dicsekszem magammal, egyaltalan nem. A tenyeket mondtam amit elertem es epp azt probalom bizonyitani h egy flancos papir nem er semmit csak annyit h elinditod az eleted vhol utana neked kell bizonyitani a nagy betus ELETben. csakhogy am nagyon sokan kozottunk epp azt kepzeli magarol mert van papirja (diploma, nyelvvizgssa etc) h mar minden tudas birtokaban vannak es pont azt probalom mondani h NEM. h semmivel sem er tobbet az az ember akinek van ket flancos nyelvvizsgapapirja mint az akinek egy sincs. Nem ez hatarozza meg az emberi ertekeket. Attol meg az illeto lehet a papirja ellenere is egy nagy bunko es bekepzelt! En nem lettem sem bekepzelt sem pedig nem kepzelek magamrol tobbet. Ugyanugy elbeszelgetek emberekkel akik a gyarban huzzak az igat, mint a senior level management-el. Semmi kulonbseg nincs. Ez csak Mo-n kialakult tobbsegerzet.. Szerencsere itt Ausztraliaban meg az emberek nincsenek ilyenekkel fertozve tobbek kozott ettol is jobb az elet minosege itt. Nem az a lenyeg h honnan jossz, nem az a lenyeg hany iskolad / papirod van, hanem az h KI VAGY!!!!! csak ennyit akartam mondani.
Kedves 12 eves lany! Ne aggodj egyszer csak megbekel anyukad. Addig is tanulj mert az fontos a jovodet illetoen, vigyel jo jegyeket haza, es persze talakozz a baratoddal es elvezd azt a pillanatot h szerelmes vagy. Nem jelent semmit h koran kezdted. Nekem a baratnom is 12 eves volt mikor osszejott az elso pasijaval aki kesobb a ferje lett, igaz azota elvaltak... Ugyanugy leerettsegizett... En epphogy 16 eves voltam mikor osszejottem egy 18 eves pasival. Es akkor mi van??? Megis egy befutott karriert ertem el... Nem jelent semmit hidd el! Ha be tudod osztani az idodet akkor senkinek semmi koze hozza... ne az alapjan eld az eleted h masok mit mondanak vagy hogyan itelnek meg, hanem az alapjan h NEKED mi a jo!!! mert neked kell jol erezni a sajat magad boreben. En hoztam mar rossz donteseket nem is egyszer mert vki rosszat tanacsolt ahelyett h az illetot probaltam volna megerteni.. volt olyan h egy nyilo kpacsi ment erre ra, mert gyorsan akartam dolgokat mert ismerosok ezeket tanacsoltak ahelyett h turelmesen vartam volna... Utana az en szivem tort ossze... Tehat legy onmagad!!! Mikor anyukad hisztis akkor lehet h erdemesebb rahagyni dolgokat ne is nagyon valaszolj vissza probalj nyugodtan valaszolni csak annyit amennyit szukseges nem tobbet es akkor nem fog vita kipattanni... Neha jobb rahagyni dolgokat. es amikor eppen nyugis pillanataban vagy ulj le vele beszelni kezdemenyezd te. Mond meg neki h jol tanulsz es igyekszel es igyekszel megfelelni mindennek de neked muszaj h megertsen h tamogasson es legfokeppen h SZERESSEN, mert ez hianyzik neked a legjobban es mond meg h neked ez igy nem jo. Ne felj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!