Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak durva anyós sztorijaitok?

Vannak durva anyós sztorijaitok?

Figyelt kérdés
Történetek jelenlegi vagy korábbi anyóssal kapcsolatban, amikor olyat mondtak és/vagy csináltak, amitől a falra másztatok. Após történet is lehet persze.
2012. ápr. 29. 10:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Én nem falra másztam hanem nem mentem hozzájuk, mégpedig azért mert bekattant mikor a párom közölte hogy 2 év után összeköltözünk és elkezdett mindennek elhordani és tiltogatni tőlem a párom...olyanokat mondott neki, hogy onnan bizony el nem megy, meg eltöri kezét lábát, 1 lakásban éltek de úgy kerülte a saját fiát mint ha nem is ott laknának, nem is látták egymást mert mikor párom kiment ő bement és így a másik......azon a napon mikor költözött a párom,sírva hívott fel hogy nem úgy gondolta bla bla....azóta sem olyan a viszonyunk mint előtte, ritkán megyek hozzájuk bár ő nem érti miért "félünk" hozzájuk menni.
2012. ápr. 29. 10:53
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

Én a volt anyósomat kihajíntottam az akkori párom lakásából mert mindenbe belepofázott,nem volt egy nyugodt percem se a szülés előtt se után,pihenni nem hagyott,ott ült a nyakamon és mindenbe belekötött.Megakarta magyarázni hogy mit hogy csináljak.

Aztán elmentem szülni .10 napig voltam a kórházba a kicsivel az anyós abban a 10 napban a háznak a közelébe nem ment holott tudta hogy a párom dolgozik és nincs ideje rendet rakni mire megyünk a babával.

Ez idő alatt nem érdeklete mi van a házzal csak ha én is ott voltam. Ezt megelégeltem.

2012. ápr. 29. 10:55
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Lehet hogy ő nevelte fel, nem is azt írta a kérdező hogy minden anyós szemétlá.da, csak kérdezi és lássuk be nem hülyeségből alakultak ki az anyóssztorik, főleg a fiús anyáknál, az én páromat is anyósom nevelte fel és láss csodát 19 évesen nem tudott feladni egy levelet mert nem tudta mit hova kell írni az egész gyerekkora egy szoba volt, most már el tud intézni dolgokat de az elején nekem kellett vele menni mint az "anyja"
2012. ápr. 29. 10:55
 4/12 A kérdező kommentje:

Nekem semmi bajom az anyósommal. Pusztán kíváncsi vagyok pár történetre, erről szól a kérdés. Ha nem tetszik, lehet máshova menni.

A többiek válaszát köszönöm!

2012. ápr. 29. 10:59
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

igen van, igaz nekem nem volt anyósom, hanem csak párom anyukája

Elég durva, hogy hagyta azt hogy ilyen mocskosul bánjanak vele a gyerekei.

Soha nem szóltam bele senki családi vitájába, de volt egy pont amikor már nem bírtam tovább hallgatni. "anyósomnak" nekiesett a legnagyobb fia ordítozott vele, hogy k.rva anyádat, lerúglak a lépcsőn, takarodjál már innen és ehhez hasonlókat, mind azért mert a mama meg mondta a 30 év feletti fiának, hogy vegye már észre csak kihasználják a lányok

Egyébként "anyósom" egy tünemény volt, imádni való asszony, erőn felül adott a gyerekeinek.

2012. ápr. 29. 11:01
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Sok anyós jár erre pontozgatni, csak nem tudom mi nem hasznos abban ha valaki leírja a sztoriját a kérdésre, jaa? hogy az anyós a gyökér a történetben..hát istenem előferdül...
2012. ápr. 29. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:
97%
Lepontozgató anyósok? Akinek nem inge nem veszi magára.... :)))
2012. ápr. 29. 11:44
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos van pár negatív anyósos történet a családunkban. Kezdődött a "nagymamámmal", aki nem akart több gyereket, mégis becsúszott az édesapám, és ezt nem tudta feldolgozni. Édesanyámat idegileg kicsinálta (az éjszaka közepén felhívta, hogy megöllek te mocskos r*banc, olyan gyógyszert kevert bele az italába, amitől megindult a 25. héten a szülés a testvéremmel), engem megmérgezett arzénnal, szóval van mit a számlájára írni. A volt párom anyukájával is meggyűlt a bajom, olyan igazi fiús anyuka volt, aki mindenbe belepofátlankodott, nem hagyta a fiát felnőni, engem teljesen életképtelenként kezelt stb. Szerencsére a mostani párom anyukája tünemény, olyan ideális anyós, remélem ő lesz az "igazi" anyósom :)
2012. ápr. 29. 11:48
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
5év párkapcsolat után felhívott gyarázzam már el, hogy "merészeltem" teherbe esni a pici felnőtt fiától. Hát elmagyaráztam, normálisan s a terhességem utolsó pillanatái egyszer sem érdekelte az unoka de utánna ő volt legjobban felhábrodva miért nem egyből hívtuk őket, hogy megszületett.
2012. ápr. 29. 12:23
 10/12 anonim ***** válasza:
78%

Anyum anyósa vis nagyi, mikor terhes volt Öcsémmel a feje felett vitatkoztak, sokat kellett pihennie, mikor meg megszült nem hagyták, h édesanyjához menjen, ahol nyugta lett volna.. A nagyszülők sosem bírták egymást.. Nem mondták, de észre lehetett venni, még ha gyerek voltam is.

Háp nekem anyós jelöltjeim voltak, hú de még milyenek!

Az egyik, mikor megtudta, h nemi életet élünk, igaz addigra már kiismertem, behívott szobába, beszélni akar, s h erről nem kell tudnia fiának. Rám néz s mondja, h ne csak gumival védekezzünk, kezdjek el szedni tabit s elsírja magát, ha nem ismertem volna, bedőltem volna műhisztinek! Aztán elkezdetem szedni, csakhogy ettől meg hízni kezdtem, ja és előtte nem volt vizsgálat pl. vérvétel, csak úgy felírta a nődoki..Aztán egyszer hallom, h telefonál lányának, s h miket mond rólam, úgy szíven ütött, h megszédültem falnak dőltem nehogy összeesek.. Akkoriban elég sok eü. próbalámám jött sajnos elő, a tabit aztán abba hagytam, h megromlott sráccal viszony, s léptem is abból sz@r kapcsolatból, igaz majnm későn.

Meg egyszer átjött anyuékhoz ordítozni, pedig ők nem is tudtak semmit, ja és előszeretettel tette azt, ha nem tetszett neki vmi fiának mondta sosem a szemembe!

Volt egy rendes is.

Meg még egy, de ott após se volt kutya!

anyós az mindig okoskodott, s az ő szájíze szerint szeretett tovább adni, pletykálni, egy igazi mesemondó!

De persze a szemedbe mosolygott, hátad mögött pletykált! Igaz az akkori Párom szólt, h milyen, s szép lassan kiismertem. Mindig az ex-el jött elhordta mindennek, de állítsa szerint semmi baja nem volt vele, vaj akk rólam mit mondhat..lol De sosem érdekelt, mi tudtuk mi az igazság! Egyszer azé kapott el, h én mér nem köszönök apósnak, mikor én köszöntem, csak NEM akarta meghallani! apósról tudni kell, nem a sajátjai ő nevelőapjuk, s egy igazi tirpák!! Volt, h ex-em köszönt s vagy viszonozta v nem, amilyen kedve volt. Sajnos egy telken laktunk velük, de míg ex-em bent lakott sosem mert kint lenni, mer mindig üvöltött semmi nem volt neki jó! Az nagy divat volt náluk h ordibálva beszéltek, meg mikor tudták, h éjjeles voltam 12órás műszak után szerettem volna kipiheni magam az sem zavarta őket kint bömböltették magnót! Így aludtam 2órát, s aztán vissza 12-ni.. Meg mesélhetnék, de inkább nem mer felhúzom magam..lol

Ám lehet, inkább, ha előjön kiírom magamból..

Jah a mostani Apósom olyan rendes, így még egy család sem fogadott, főleg nem após!:) Anyósom is kedves. Párom♥♥, Keresztanyja az meg főleg:))annyi szeretet árad belőle:)

2012. ápr. 29. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!