Vannak durva anyós sztorijaitok?
Én a volt anyósomat kihajíntottam az akkori párom lakásából mert mindenbe belepofázott,nem volt egy nyugodt percem se a szülés előtt se után,pihenni nem hagyott,ott ült a nyakamon és mindenbe belekötött.Megakarta magyarázni hogy mit hogy csináljak.
Aztán elmentem szülni .10 napig voltam a kórházba a kicsivel az anyós abban a 10 napban a háznak a közelébe nem ment holott tudta hogy a párom dolgozik és nincs ideje rendet rakni mire megyünk a babával.
Ez idő alatt nem érdeklete mi van a házzal csak ha én is ott voltam. Ezt megelégeltem.
Nekem semmi bajom az anyósommal. Pusztán kíváncsi vagyok pár történetre, erről szól a kérdés. Ha nem tetszik, lehet máshova menni.
A többiek válaszát köszönöm!
igen van, igaz nekem nem volt anyósom, hanem csak párom anyukája
Elég durva, hogy hagyta azt hogy ilyen mocskosul bánjanak vele a gyerekei.
Soha nem szóltam bele senki családi vitájába, de volt egy pont amikor már nem bírtam tovább hallgatni. "anyósomnak" nekiesett a legnagyobb fia ordítozott vele, hogy k.rva anyádat, lerúglak a lépcsőn, takarodjál már innen és ehhez hasonlókat, mind azért mert a mama meg mondta a 30 év feletti fiának, hogy vegye már észre csak kihasználják a lányok
Egyébként "anyósom" egy tünemény volt, imádni való asszony, erőn felül adott a gyerekeinek.
Anyum anyósa vis nagyi, mikor terhes volt Öcsémmel a feje felett vitatkoztak, sokat kellett pihennie, mikor meg megszült nem hagyták, h édesanyjához menjen, ahol nyugta lett volna.. A nagyszülők sosem bírták egymást.. Nem mondták, de észre lehetett venni, még ha gyerek voltam is.
Háp nekem anyós jelöltjeim voltak, hú de még milyenek!
Az egyik, mikor megtudta, h nemi életet élünk, igaz addigra már kiismertem, behívott szobába, beszélni akar, s h erről nem kell tudnia fiának. Rám néz s mondja, h ne csak gumival védekezzünk, kezdjek el szedni tabit s elsírja magát, ha nem ismertem volna, bedőltem volna műhisztinek! Aztán elkezdetem szedni, csakhogy ettől meg hízni kezdtem, ja és előtte nem volt vizsgálat pl. vérvétel, csak úgy felírta a nődoki..Aztán egyszer hallom, h telefonál lányának, s h miket mond rólam, úgy szíven ütött, h megszédültem falnak dőltem nehogy összeesek.. Akkoriban elég sok eü. próbalámám jött sajnos elő, a tabit aztán abba hagytam, h megromlott sráccal viszony, s léptem is abból sz@r kapcsolatból, igaz majnm későn.
Meg egyszer átjött anyuékhoz ordítozni, pedig ők nem is tudtak semmit, ja és előszeretettel tette azt, ha nem tetszett neki vmi fiának mondta sosem a szemembe!
Volt egy rendes is.
Meg még egy, de ott após se volt kutya!
anyós az mindig okoskodott, s az ő szájíze szerint szeretett tovább adni, pletykálni, egy igazi mesemondó!
De persze a szemedbe mosolygott, hátad mögött pletykált! Igaz az akkori Párom szólt, h milyen, s szép lassan kiismertem. Mindig az ex-el jött elhordta mindennek, de állítsa szerint semmi baja nem volt vele, vaj akk rólam mit mondhat..lol De sosem érdekelt, mi tudtuk mi az igazság! Egyszer azé kapott el, h én mér nem köszönök apósnak, mikor én köszöntem, csak NEM akarta meghallani! apósról tudni kell, nem a sajátjai ő nevelőapjuk, s egy igazi tirpák!! Volt, h ex-em köszönt s vagy viszonozta v nem, amilyen kedve volt. Sajnos egy telken laktunk velük, de míg ex-em bent lakott sosem mert kint lenni, mer mindig üvöltött semmi nem volt neki jó! Az nagy divat volt náluk h ordibálva beszéltek, meg mikor tudták, h éjjeles voltam 12órás műszak után szerettem volna kipiheni magam az sem zavarta őket kint bömböltették magnót! Így aludtam 2órát, s aztán vissza 12-ni.. Meg mesélhetnék, de inkább nem mer felhúzom magam..lol
Ám lehet, inkább, ha előjön kiírom magamból..
Jah a mostani Apósom olyan rendes, így még egy család sem fogadott, főleg nem após!:) Anyósom is kedves. Párom♥♥, Keresztanyja az meg főleg:))annyi szeretet árad belőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!