Ház ez durva :D?
A család amiben élek elkezdett egy kissé -hmm hogy is fogalmazzak...- szertehullni :D Igazából, ha visszatekintek az életemen mindig is éreztem egyfajta álomszerűséget, mintha ez meg sem történne mintha nekem ehhez a valósághoz semmi közöm sem lenne, mintha nem szándékosan születtem volna meg, tehát, hogy igazából létezésem kb tökmindegy állandóan robotoló őseimnek :) Mert hát kemény munkások ők, nem értelmiségi a család, inkább a súlyosan aberrált kulcsszóval illetném, te tényleg. Mindkét nagyapám alkoholista idióta volt, nem lehetett úgy felnőni az árnyékukban, hogy a végén értelmes emberré váljon az akivel ily keservesen kicseszett a sors :) Na hát nem is lett egyik se az. Következésképpen én sem, mert hát miért is lenne minden rendben igaz? Hiperaktívnak diagnosztizáltak, de végül is azt hiszem a társadalom szempontjából szimplán idióta vagyok :) :D Amin már csak röhögök magamba, de mindegy.
Szóval a lényeg a lényeg, még, ha nem is lett volna teljesen elsz*rva az életük két retardált ősömnek, ezek olyan hitelválságba sújtották saját magukat, hogy mára már fél millió forint sem elég, hogy megéljünk ;) Havonta ;) Amit mivel is keresne egy aberrált, mindenre képtelen ember? Hát persze, hogy olyan munkával amibe mindenki beleőrülne :) Ebből mondjuk 3-at összehozni elég súlyos. Sajnos én pár évvel ezelőttig nem fogtam fel, hogy milyen gázos helyzetben is vagyunk, éltem a gyerekek gondtalan életét, szerettem volna a saját relatív utamat járni, programoztam, rajzoltam, egészen jól kezdett menni, bár nem elég jól, sajnos. Persze a szülők nem bíztak bennem, de nem volt semmi gond hisz végülis suliba jártam.
A gond 18. életévemet betöltve kezdődött: mivel elköltöztünk, apám lelépett egy másik nőhöz, de közben járkált hozzánk + x helyen melózott, meg anyám is :D De APÁM szerint anyám nem dolgozik, nem (haha), csak ő melózik. Mondjuk oké, sokat dolgozik, de KÖNYÖRGÖM, ki a f@sz volt az aki rábeszélte őket a hitelekre? Ki volt az aki rábeszélte őket, hogy olyan rokonoknak írjanak alá kezességet (ezzel további x millió forintos TARTOZÁSBA VERVE SAJÁT MAGUKAT), akik soha a büdös életben egy percre nem voltak megbízhatóak? És persze! NICSAK! NEM FIZETNEK XD Le se sz@rják, a nagy 'rokonok' eltűntek, de maradt a tartozás helyettük, nekünk :D Háháhá.
Na mindegy, most fateromnak meg volt egy kisebb idegösszeroppanása, teljesen kifordult magából :D Ami a vicc, hogy ezen már csak röhögni tudok, de tényleg. Nincs mit hozzáfűzzek, csak, hogy immár 100%-osan megértettem, hogy az út a vadonba c. film miről is szólt igazán. Elképzelem, hogy mindez mindennap előfordul egy 10 éves gyerekkel (mármint ilyeneket néz végig)... Nekem ez az egy is elég volt, hogy én többet ne akarjam látni ezt az embert, se az anyámat, se senkit :) Nem is érzem, hogy közöm volna hozzájuk, sőt.. Próbáltam, igyekeztem a saját utamon járva, valami eredetit, újat létrehozni. Tényleg, egész komoly webes rendszert terveztem, több CMS kódját végignyálaztam, hogy az enyém majd jobb legyen, folyamatosan ötleteltem, hogy miből lehetne pénzt csinálni, de most úgy tűnik, hogy elfogyott az időm. Kudarcot vallottam, bár talán nem is volt fontos ez az egész. Talán a sors rendelte úgy, hogy egyszer s mindenkorra eltűnjek mint aki meg sem született. Az a vicces,hogy ez már nem is izgat, nem azért írom ezt le mert sértődött vagyok, vagy mert szomorú, hanem mert k*rvára viccesnek találom :D Most is röhögök itt magamba. Hihetetlen :( Persze én is lehettem volna jobb, de könyörgöm egy 19 éves gyerek mit csináljon? Amúgy meg ahány bolondot és degeneráltat láttam én már életemben...nem is akarok ehez a fajhoz tartozni :) Mi csak gyűlölködni, egymást megrontani tudjuk, még így a családban is. Tehát elhatároztam, hogy eltűnök, elmegyek, mire hazajönnek ezek én már nem leszek. Azt hiszem nem bánnám meg, mármint, ha pl saját apám nekem jönne, háát, úgy érezném, hogy ilyen mocskos alpáriságban még sosem volt részem :D És nem érteném: Mit keresek én itt? Miért történik ez?:@ Hol van ilyenkor isten? xD :D
Azt hiszem inkább élnék x időt még szabadon és boldogan mint egy egész életet rabságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!