Ez szerinted is durva, van ilyen?
Jesszusom,amiket ez a nő írt!
Elég durva,főleg ez a része:
"ez a két csodálatos kislány egy csodálatos világban, és családban nő fel, és soha, de soha nem tudja tönretenni az ő életüket az az ember, aki az enyémet tönretette, őket pedig elmondása szerint profi k.rvának nevelné, hogy eltartsák az apjukat."
az idézetből semmi sem derül ki
az egész sztori kéne a véleményalkotáshoz,
nincs benne gyilkosság,csak az emberi lélek mélységeit,gonoszságait mutatja be
ez a nő lelki beteg,és én sajnálom h ilyen helyzetbe került,hisz sok mindenkivel megeshet
szerintem nem olvastad végig
elég sok mindent leír a csaj,h mik történtek vele
ha ez neked üres kedves 14-15 éves csajszi,
akkor nézd a micimackót .)
Szerintem érzelemmentes. Olyan, mintha monoton hangon egy rendőrségi jegyzőkönyvet olvasnék.
De mi volt ezzel a célja? Hogy megmutassa, hogy gondolkozás és felelősségvállalás nélkül is lehet élni?
Szomorú történet, de nem igazán tud meghatni. Ellentmondásos amiket mond. Pl. Testileg összeomlott, gyógyszerekhez nyúl, de Rékát bevállalja mert van háza, ENERGIÁJA stb..
Ez a nő felelőtlen és még önző is. Nem tudom sajnálni...
Hát ezért mondtam, hogy üres a történet.
Inkább nézek egy Micimackót.
22/L
szerinted egy depressziós,kemény gyógyszerfüggő,lelki beteg ember,akinek meghalt a szeme előtt a halálos beteg anyja,hogyan tudna felelősségteljes cselekedni?
Amúgy meg miért lenne az?
"10 hónapra született..." kontra "látogattam a koraszülött osztályon"
"két hét alatt 10 kg-ot fogytam"
Van néhány ellentmondás a történetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!