Ez szerinted is durva, van ilyen?
Jesszusom,amiket ez a nő írt!
Elég durva,főleg ez a része:
"ez a két csodálatos kislány egy csodálatos világban, és családban nő fel, és soha, de soha nem tudja tönretenni az ő életüket az az ember, aki az enyémet tönretette, őket pedig elmondása szerint profi k.rvának nevelné, hogy eltartsák az apjukat."
Na, elolvastam, csak hogy örülhess. Mivel heti 8 órában hallgattam magyar irodalmat, feljogosítva érzem magam, hogy jól megmondjam a véleményemet. Íme:
- a történet összefüggéstelen és zavaros,
- tele van ellentmondásokkal. A kedvencem: "35 hetes terhesen, 2 napja tartó fájásokkal(...) Aznap este megszültem Rékát, 10 hónapra." Tudtommal a gyerek jó esetben 36.-40. hétre születik, ez pedig, ha nem tévedek, 9-10 hónap. 35 hét pedig kevesebb, mint 10 hónap, sőt, még csak nem is 9 hónap. Vagy pár hétig még vajúdott a kedves anyuka? Vagy most hogy is van ez?
- a férjét beperelte, de ő segített? Ez elég életszerűtlen.
- hiányzik a lezárás, a katarzis, a tanulság.
Nem sajnálom, nincs rajta mit sajnálni. A kutya nem mondta neki, hogy szüljön két gyereket, tömje magát gyógyszerekkel. Az a rész is tetszett, hogy 5 év alatt 4 diplomája lett - az meg hogy? :D Nem kötözködésből, de ha csak minden szakon 5 vizsgája van egy vizsgaidőszakban, akkor egy félévben az 20 vizsga, úgy, hogy egy vizsgaidőszak jó esetben 5-6 hét. Tehát 2 naponta van egy vizsgája... nem néz ki egy zseninek ez a nő, kizártnak tartom, hogy ember képes legyen ezt megcsinálni.
Összegzés: FAKE.
az eleje még elmegy ,de a végére már tiszta összevisszaság az egész.
mintha józanul elkezdte volna aztán minden bekezdésnél meghuzta volna a gyógyszeres dobozt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!