Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerinted is durva, van ilyen?

Ez szerinted is durva, van ilyen?

Figyelt kérdés

[link]

Jesszusom,amiket ez a nő írt!

Elég durva,főleg ez a része:

"ez a két csodálatos kislány egy csodálatos világban, és családban nő fel, és soha, de soha nem tudja tönretenni az ő életüket az az ember, aki az enyémet tönretette, őket pedig elmondása szerint profi k.rvának nevelné, hogy eltartsák az apjukat."

2012. jan. 12. 13:17
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Annyi balszerencsés,és fájdalmas dolog történt vele,zúdult a nyakába h csoda h összeomlott!

Ne ítélkezzetek,mert veletek is történhet hasonló!

Én sajnálom,és csoda h nem omlott teljesen össze.

2012. jan. 12. 13:51
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tudna. Egy gyermek élete előbbre való, mint a saját önsajnáltatása. Attól, hogy gyógyszerfüggő, még lehetne felelősségtudata a gyermeke iránt. És még egyszer mondom, tele van ellentmondásos dolgokkal. Olvasd el figyelmesebben. Vannak ennél sokkal megrázóbb történetek, ahol az anyuka nem egy 16 éves szellemi színvonallal rendelkezik...
2012. jan. 12. 13:53
 13/34 A kérdező kommentje:

Lehet h azért ellentmondásos mert megzavarodott az elméje,

és már azt se tudja mi volt,h volt

ő maga is írta h volt h kimaradtak napok

úgy begyógyszerezte magát

2012. jan. 12. 13:56
 14/34 anonim ***** válasza:
Ja, és nem ítélkezem, a véleményünket kérted. És hogy tudd, voltam én kilátástalan helyzetben mégis tudtam gondolkodni, hogy mi most a legfontosabb és nem a saját önzésemmel voltam elfoglalva.
2012. jan. 12. 13:57
 15/34 anonim ***** válasza:

Az élet döntések sorozata. Nem mindig a jó utat választjuk, de nem is a döntés a lényeg, hanem az út amin haladunk.

Senki nem kényszerítette, hogy legyen felelőtlen, több ember mellette állt ,de ő mégis hibás döntéseket hozott. Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa! És neki még barátai/rokonai is voltak.

Az egy dolog, hogy itt hibás döntések halmazából próbál kikecmeregni, de a történet végéről lemarad a katarzis. Nincs befejés. Semmi tanulság, vagy megbánás vagy valami, amiből mások okulhatnának. Elmondja, hogy mi történt azt mindenki döntse el, hogy mit kezd az infóval.

Az az érzésem ezzel az írással kapcsolatban, hogy nincs célja (ismétlem: c é l j a) ,inkább tűnik úgy, hogy besokallt a nő és végre ki akarta írni magából a történetet. Lelke rajta. De attól a történetben még nincs semmi ami értékessé tenné.

2012. jan. 12. 13:57
 16/34 anonim ***** válasza:
Gyógyszer helyett miért nem ment a pszichiátriára, ha annyira imádta a gyerekeit? Az nem szeretet amiben hagyta őket..
2012. jan. 12. 13:58
 17/34 anonim ***** válasza:
kedves kérdező. Lehet, hogy te vagy Tímea? Annyira véded...
2012. jan. 12. 14:10
 18/34 A kérdező kommentje:

"De attól a történetben még nincs semmi ami értékessé tenné."

félre értés ne essék,én nem mondtam h értékes ez a történet :)

igazából amit fönt kiemeltem,amit az apa mondott,én azt találom durvának,és ez ragadt meg bennem

figyel már

most annyira könnyű ezt meg azt mondni

te így tennél,úgy tennél,aztán fogalmad az 0,h milyen lehet egy ilyet megélni,megtapasztalni

tanácsot,bölcsességet a legeslegkönnyebb osztani,mert ingyen van ugye

és most nem védem a nőt,nem mondtam h nem hibás

de sokan vannak akik nem kezeltetik magukat,el se mennek orvoshoz

2012. jan. 12. 14:10
 19/34 A kérdező kommentje:

nem én vagyok Tímea :D

és nem védem mint mondtam,sajnálom

AZ MÁS

hiába vannak bennem emberi érzések,és igen sajnálom azért,mert félresiklott az élete

2012. jan. 12. 14:11
 20/34 anonim ***** válasza:
92%
Én is a micimackót választom.
2012. jan. 12. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!