Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerinted is durva, van ilyen?

Ez szerinted is durva, van ilyen?

Figyelt kérdés

[link]

Jesszusom,amiket ez a nő írt!

Elég durva,főleg ez a része:

"ez a két csodálatos kislány egy csodálatos világban, és családban nő fel, és soha, de soha nem tudja tönretenni az ő életüket az az ember, aki az enyémet tönretette, őket pedig elmondása szerint profi k.rvának nevelné, hogy eltartsák az apjukat."

2012. jan. 12. 13:17
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Tusom milyen függőnek lenni mielőtt még kioktatsz. Egy lecsúszott narkós társaságba keveredtem. Persze h én is rászoktam. Aztán teherbe estem. Mikor megtudtam, hogy mi a helyzet és úgy döntöttem megtartom, azonnal "letetettem". Nehéz volt, de kértem segítséget. Nem magam miatt. Magam miatt nem tettem volna, úgy éreztem nincs értelme. De a baba miatt azonnal kijózanodtam, és tudtam, hogy nem lehet olyna önző, hogy tönkreteszem egy új emberke életét. Ez a különbség ember és ember között. Ő gyenge ember.
2012. jan. 12. 14:15
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

"Ez szerinted is durva?"

Az. Meg az is durva, hogy véleményre kérdezel rá, és ha válaszolnak, le vannak oltva az emberek. Nem értékes történet. A Micimackó az. Nem hinném, hogy aránylag normális életet élő embereknek ilyesmit kellene olvasni. Lélekölő és az embernek van más is, amin kattoghat, nem feltétlenül hat építőleg ez a blog másokra. Hogy te mit olvasol, és mit tartasz sajnálatra méltónak, a te dolgod, de ha kíváncsi vagy mások véleményére, akkor fogadd is el őket.

2012. jan. 12. 14:36
 23/34 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Nálunk is "poénkodott "ezzel az "apa". Hát itt magának csinálta a bajt a nő, azért sajnálom, mert hasonló helyzetbe kerültem, csak én önhibán kívül. Most én is épp igyekszem nem megőrülni. Az írás pedig mégiscsak bosszú, és ezt jól tette, lássa csak mindenki, mit tett az az ember, ne legyen több áldozata. Kár, hogy ma nem lehet ilyen szégyenfalat csinálni, kitenni rá azokat az embereket, akik nagyon csúnyán elbántak a másikkal, az én férjem is ott lenne. Így most a társkeresőkön van...
2012. jan. 12. 14:49
 24/34 anonim ***** válasza:
A nő egymás után potyogtatta a gyerekeket, jó anyának akarja feltüntetni magát, holott nagyon is önző és felelőtlen.
2012. jan. 12. 14:58
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

összefekszik egy idegennel és nem képes védekezni már az elő alkalomkor terhes lesz, hát ezen a nőn nincs mit sajnálni

a gyerekek szívják meg mindennek a levét

2012. jan. 12. 15:03
 26/34 A kérdező kommentje:

"Meg az is durva, hogy véleményre kérdezel rá, és ha válaszolnak, le vannak oltva az emberek."

Figyel csak ide szívem jogom kommentálni az olyan válaszokat szerintem,amikkel nem értek egyet!

Most attól h én kérdezek vmit,attól még azért had reagáljak

már rá.

Nem hiába tud hozzá szólni a kérdező is sztem!

2012. jan. 12. 15:09
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

A véleményedet közölheted, de nem mindegy, hogyan teszed. 15 éves gyereknek nevezel valakit, csak mert nem egyezik a véleménye a tiéddel. Ez nem pont egy 15 éves gyerek viselkedésére vall? "Egy vélemény létezik: az enyém, és a helytelen."

Igen, a nő viselkedhetett volna másképp is. Nem tette. Az embereknek erről megvan a véleménye, ahogy neked is. Miért nem elfogadható a másé a tiéddel szemben? Mert te tetted fel a kérdést, és ez valami privilégium?

2012. jan. 12. 15:34
 28/34 A kérdező kommentje:

azért mert most úgy h nem tudod a teljes sztorit,a nő

mennyire volt beteg,elkeseredett,

nem lehet elítélni senkit,vagy lenézni

lehet h egy lelkileg gyenge nő,de ez nem ok arra h megérdemelje azt,ami történt vele sztem

mert ha egy pasi kifog egy csomó hülye nőt,akkor szegény,sajnáljuk,de ha egy nő választ rosszul,akkor megérdemli,magának csinálta,az ő hibája,k.rva......

2012. jan. 12. 15:51
 29/34 anonim ***** válasza:

"azért mert most úgy h nem tudod a teljes sztorit,a nő

mennyire volt beteg,elkeseredett,

nem lehet elítélni senkit,vagy lenézni

lehet h egy lelkileg gyenge nő,de ez nem ok arra h megérdemelje azt,ami történt vele sztem"

Ő ezt választotta. Tehát megérdemli. Ez kegyetlen de igaz törvénye az életnek. Volt férje aki támogatta, apukája aki segítette... de sokra nem ment vele, mert nem ők kellettek neki.

"mert ha egy pasi kifog egy csomó hülye nőt,akkor szegény,sajnáljuk,de ha egy nő választ rosszul,akkor megérdemli,magának csinálta,az ő hibája,k.rva......"

Szerintem ezt a közhelyet te sem gondolod komolyan. Remélem.

2012. jan. 12. 15:56
 30/34 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy maga a kérdező írta azt a blogot, de mivel nem volt valami sikeres, így itt szeretne visszajelzést kapni az irományáról.
2012. jan. 12. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!