Ez szerinted is durva, van ilyen?
Jesszusom,amiket ez a nő írt!
Elég durva,főleg ez a része:
"ez a két csodálatos kislány egy csodálatos világban, és családban nő fel, és soha, de soha nem tudja tönretenni az ő életüket az az ember, aki az enyémet tönretette, őket pedig elmondása szerint profi k.rvának nevelné, hogy eltartsák az apjukat."
"Ez szerinted is durva?"
Az. Meg az is durva, hogy véleményre kérdezel rá, és ha válaszolnak, le vannak oltva az emberek. Nem értékes történet. A Micimackó az. Nem hinném, hogy aránylag normális életet élő embereknek ilyesmit kellene olvasni. Lélekölő és az embernek van más is, amin kattoghat, nem feltétlenül hat építőleg ez a blog másokra. Hogy te mit olvasol, és mit tartasz sajnálatra méltónak, a te dolgod, de ha kíváncsi vagy mások véleményére, akkor fogadd is el őket.
összefekszik egy idegennel és nem képes védekezni már az elő alkalomkor terhes lesz, hát ezen a nőn nincs mit sajnálni
a gyerekek szívják meg mindennek a levét
"Meg az is durva, hogy véleményre kérdezel rá, és ha válaszolnak, le vannak oltva az emberek."
Figyel csak ide szívem jogom kommentálni az olyan válaszokat szerintem,amikkel nem értek egyet!
Most attól h én kérdezek vmit,attól még azért had reagáljak
már rá.
Nem hiába tud hozzá szólni a kérdező is sztem!
A véleményedet közölheted, de nem mindegy, hogyan teszed. 15 éves gyereknek nevezel valakit, csak mert nem egyezik a véleménye a tiéddel. Ez nem pont egy 15 éves gyerek viselkedésére vall? "Egy vélemény létezik: az enyém, és a helytelen."
Igen, a nő viselkedhetett volna másképp is. Nem tette. Az embereknek erről megvan a véleménye, ahogy neked is. Miért nem elfogadható a másé a tiéddel szemben? Mert te tetted fel a kérdést, és ez valami privilégium?
azért mert most úgy h nem tudod a teljes sztorit,a nő
mennyire volt beteg,elkeseredett,
nem lehet elítélni senkit,vagy lenézni
lehet h egy lelkileg gyenge nő,de ez nem ok arra h megérdemelje azt,ami történt vele sztem
mert ha egy pasi kifog egy csomó hülye nőt,akkor szegény,sajnáljuk,de ha egy nő választ rosszul,akkor megérdemli,magának csinálta,az ő hibája,k.rva......
"azért mert most úgy h nem tudod a teljes sztorit,a nő
mennyire volt beteg,elkeseredett,
nem lehet elítélni senkit,vagy lenézni
lehet h egy lelkileg gyenge nő,de ez nem ok arra h megérdemelje azt,ami történt vele sztem"
Ő ezt választotta. Tehát megérdemli. Ez kegyetlen de igaz törvénye az életnek. Volt férje aki támogatta, apukája aki segítette... de sokra nem ment vele, mert nem ők kellettek neki.
"mert ha egy pasi kifog egy csomó hülye nőt,akkor szegény,sajnáljuk,de ha egy nő választ rosszul,akkor megérdemli,magának csinálta,az ő hibája,k.rva......"
Szerintem ezt a közhelyet te sem gondolod komolyan. Remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!