Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg olyan...

Szerintetek tényleg olyan dúrva ez? Anyós, szüleim kiakadtak.

Figyelt kérdés

Holnap reggel vonattal elmegyek az egyik barátnőmhöz, aki kb 50 kilóméterre lakik. Másnap délután jövök haza. A vőlegényem amúgyse tudna jönni, mert dolgozik. Majd megyünk együtt is, egy hétvégén, vagy mikor szabin lesz. De most hívott a lány, mert a szülei elmennek 2 napra és nem akar egyedül lenni. Szüleim is megdöbbenve kérdezték, hogy hogy mehetek egyedül. Jövendőbeli anyósom is kiakadt( nem egy hárpia, nagyon jófej, jóban vagyunk), hogy nem illik, hogy egy menyasszony egyedül eljárkáljon. A vőlegényemet egyáltalán nem zavarja, örül, hogy találkozok a barátnőmmel, mivel szinte minden barátnőm más városban lakik, elég ritkán találkozom velük. Szerintetek is olyan dúrva, hogy elmegyek itthonról egy napra?

23/L

2011. júl. 12. 22:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem egyáltalán nem durva. De ezek szerint feleségként nem mehetsz majd el teszemazt wellnesselni a barátnőkkel, mert nem illik??
2011. júl. 12. 22:33
 2/26 ava87 ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi durva, csak ők egy másik generáció, kissé régimódiak.
2011. júl. 12. 22:33
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha a völegenyed megbizik benned,menj nyugodtan,es ha van völegenyed nem jelenti azt hogy lakatra zarjanak,v a völegenyhez lancoljanak.
2011. júl. 12. 22:34
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert van egy gyűrű a kezeden még nem változol "MI"-vé. Saját magadra is kell időd, és saját programok is kellenek a barátnőkkel. A férjem eljár a barátaival és én is az én barátnőimmel. És persze közösen is eljárkálunk mindenfelé.

24/L

2011. júl. 12. 22:36
 5/26 anonim ***** válasza:
87%
Miért mit kéne csinálnod szerintük? Otthon ülni amíg a pasid haza nem megy? És mi lesz ha a férjed lesz már, akkor méginkább azt várják majd el, hogy ne menj sehova. Nem a középkorban élünk könyörgöm. Szerintem egyáltalán nem jogos. Még a vőlegényed talán kiakadhatott volna, bár szerintem az is gáz, ha ennyire nem bízik benned, hogy ezen kiakad, na de hogy anyós és a szüleid. Ha a pasidat nem zavarja, akkor nekik rohadtul nincs közük hozzá.
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem durva, jó, hogy a vőlegényed is így fogja fel. Más lenne a helyzet, ha pasizni mennél, vagy a sarki presszóban töltenéd az idődet, mert ha már van valaki, aki a Te párod, azt ebben az esetben azért tényleg nem kéne. De így??
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Ebben mi lenne durva?

Ha pasihoz mennél, na az már durva lenne :))) De barátnő látogatás teljesen normális.

Mi a kiakadás oka?

Vagy barátnődnél valami nagy partizás lesz?

2011. júl. 12. 22:40
 8/26 anonim ***** válasza:
87%
Nem durva ! nem vagy te programkapcsoló hogy irányitsanak mnd nekik nyugodjanak meg nem fogsz bepasizni
2011. júl. 12. 22:40
 9/26 A kérdező kommentje:
Semmi partizás nem lesz, egy kis faluban lakik, ülünk otthon, napközben napozunk, dumálunk, kb ennyi.
2011. júl. 12. 22:43
 10/26 A kérdező kommentje:
Csak mi ketten leszünk meg a 4 kutya és egy cica:)
2011. júl. 12. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!