Szerintetek tényleg olyan dúrva ez? Anyós, szüleim kiakadtak.
Holnap reggel vonattal elmegyek az egyik barátnőmhöz, aki kb 50 kilóméterre lakik. Másnap délután jövök haza. A vőlegényem amúgyse tudna jönni, mert dolgozik. Majd megyünk együtt is, egy hétvégén, vagy mikor szabin lesz. De most hívott a lány, mert a szülei elmennek 2 napra és nem akar egyedül lenni. Szüleim is megdöbbenve kérdezték, hogy hogy mehetek egyedül. Jövendőbeli anyósom is kiakadt( nem egy hárpia, nagyon jófej, jóban vagyunk), hogy nem illik, hogy egy menyasszony egyedül eljárkáljon. A vőlegényemet egyáltalán nem zavarja, örül, hogy találkozok a barátnőmmel, mivel szinte minden barátnőm más városban lakik, elég ritkán találkozom velük. Szerintetek is olyan dúrva, hogy elmegyek itthonról egy napra?
23/L
Ez tényleg elég durva. Én is menyasszony vagyok, akkor, és oda megyek, ahova és amikor akarok. Nyilván azért csinálják ezt veled, mert "hagyod magad", itt is elkezdtél magyarázkodni hgoy "de csak napoztunk" meg "12re otthon voltam" stb. Ha két üveg bort nyakaltatok volna be és egész éjszaka a discoban táncoltatok volna, AKKOR SE lenne joga az anyóséknak/szüleidnek beleugatni. Felnőtt ember vagy, nem egy taknyos gyerek akinek ezentúl engedélyt kell kérnie ha valahova el akar menni, szórakozóhelyre nem teheti be felügyelet nélkül a lábát, az alkoholra rá se nézzen, és éjfélre otthon legyen. Ez nevettséges.
Én anyáméknak is volt pár próbálkozása hogy "úristen hogy képzelem ezt, mit fog szólni a vőlegényed" amikor épp készülődtem bulizni egyedül, de megmondtam nekik a véleményemet keményen, azóta nem mondtak semmit, én meg nagy boldogságban együtt vagyok a párommal azóta is.
a durva rövid U, ezt tanuld meg.
egyébként meg egyidős vagyok veled, 2 hete lementem a Balatonra a barátnőmékkel, még egy fiú is volt velünk, de senki nem sápítozott, h jajj nem szabad, nem illik, úristenmilesz.
kell egy kis idő néha pasi nélkül is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!