Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg olyan...

Szerintetek tényleg olyan dúrva ez? Anyós, szüleim kiakadtak.

Figyelt kérdés

Holnap reggel vonattal elmegyek az egyik barátnőmhöz, aki kb 50 kilóméterre lakik. Másnap délután jövök haza. A vőlegényem amúgyse tudna jönni, mert dolgozik. Majd megyünk együtt is, egy hétvégén, vagy mikor szabin lesz. De most hívott a lány, mert a szülei elmennek 2 napra és nem akar egyedül lenni. Szüleim is megdöbbenve kérdezték, hogy hogy mehetek egyedül. Jövendőbeli anyósom is kiakadt( nem egy hárpia, nagyon jófej, jóban vagyunk), hogy nem illik, hogy egy menyasszony egyedül eljárkáljon. A vőlegényemet egyáltalán nem zavarja, örül, hogy találkozok a barátnőmmel, mivel szinte minden barátnőm más városban lakik, elég ritkán találkozom velük. Szerintetek is olyan dúrva, hogy elmegyek itthonról egy napra?

23/L

2011. júl. 12. 22:30
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem falún lakunk, városban
2011. júl. 13. 00:06
 22/26 A kérdező kommentje:
Tényleg nem szoktam menni egyedül sehová, mindenhova együtt megyünk, tavaly nyáron is voltam ennél a barátnőmnél, de akkor még nem voltunk együtt.
2011. júl. 13. 00:07
 23/26 anonim ***** válasza:

Ez tényleg elég durva. Én is menyasszony vagyok, akkor, és oda megyek, ahova és amikor akarok. Nyilván azért csinálják ezt veled, mert "hagyod magad", itt is elkezdtél magyarázkodni hgoy "de csak napoztunk" meg "12re otthon voltam" stb. Ha két üveg bort nyakaltatok volna be és egész éjszaka a discoban táncoltatok volna, AKKOR SE lenne joga az anyóséknak/szüleidnek beleugatni. Felnőtt ember vagy, nem egy taknyos gyerek akinek ezentúl engedélyt kell kérnie ha valahova el akar menni, szórakozóhelyre nem teheti be felügyelet nélkül a lábát, az alkoholra rá se nézzen, és éjfélre otthon legyen. Ez nevettséges.

Én anyáméknak is volt pár próbálkozása hogy "úristen hogy képzelem ezt, mit fog szólni a vőlegényed" amikor épp készülődtem bulizni egyedül, de megmondtam nekik a véleményemet keményen, azóta nem mondtak semmit, én meg nagy boldogságban együtt vagyok a párommal azóta is.

2011. júl. 13. 07:29
 24/26 anonim ***** válasza:

a durva rövid U, ezt tanuld meg.

egyébként meg egyidős vagyok veled, 2 hete lementem a Balatonra a barátnőmékkel, még egy fiú is volt velünk, de senki nem sápítozott, h jajj nem szabad, nem illik, úristenmilesz.

kell egy kis idő néha pasi nélkül is :)

2011. júl. 13. 08:54
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem jogod van egyedül elmenni valakihez, sőt akár bulizni is jogod van egyedül is. Megcsalni úgysem fogod a párod mert szereted, ez az egyetlen dolog, mármint a megcsalás, amit nem tehetsz meg, vagyis inkább nem ajánlatos :) Én házasan szoktam bulizni is a csajokkal. Olyan igazi jó kis partik (általában házibuli, de akad, hogy nem). Semmi rosszat nem teszünk, ők esetleg beújítanak egy pasit, én természetesen nem, hiszen van már otthon egy férjem mit kezdjek egy másikkal? :) De táncolok a csajokkal, jól elvagyunk. Férjem elment 3 napra ausztriába a haverjaival egy másik haverjukhoz aki kinn dolgozik. Nagyon hiányzott, de nem azért mert attól féltem, hogy megrak egy kis ausztriai hölgyet, hanem mert megszoktam, hogy itt fekszik mellettem az ágyban, hogy mindig egymáshoz tudunk bújni. De azért túléltem, és ő nagyon jól érezte magát. Se az anyja se az én anyám nem szól egy szót se ilyen esetekben. Ők is elmennek barátnőzni a férjük nélkül. :) Ne hagyd magad, mond meg, hogy azért mert menyasszony vagy a régi életedet nem dobod ki a kedvükért az ablakon, és nem horgolsz otthon mint egy jóasszony, hanem társasági életet élsz, ha kell egyedül is.
2011. júl. 13. 09:02
 26/26 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem... szüleid, anyósék kicsit régimódiak... mondd el nekik, hogy mit fogtok csinálni, hol lesztek bla-bla-bla... a lényeg, hogy pároddal emiatt nincs konfliktus...
2011. júl. 13. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!