Szerintetek tényleg olyan dúrva ez? Anyós, szüleim kiakadtak.
Holnap reggel vonattal elmegyek az egyik barátnőmhöz, aki kb 50 kilóméterre lakik. Másnap délután jövök haza. A vőlegényem amúgyse tudna jönni, mert dolgozik. Majd megyünk együtt is, egy hétvégén, vagy mikor szabin lesz. De most hívott a lány, mert a szülei elmennek 2 napra és nem akar egyedül lenni. Szüleim is megdöbbenve kérdezték, hogy hogy mehetek egyedül. Jövendőbeli anyósom is kiakadt( nem egy hárpia, nagyon jófej, jóban vagyunk), hogy nem illik, hogy egy menyasszony egyedül eljárkáljon. A vőlegényemet egyáltalán nem zavarja, örül, hogy találkozok a barátnőmmel, mivel szinte minden barátnőm más városban lakik, elég ritkán találkozom velük. Szerintetek is olyan dúrva, hogy elmegyek itthonról egy napra?
23/L
A kiakdás oka szerintem az, hogy vonattal megyek egyedül és messzire( bár szerintem 50 km nincs messze, 1 óra alatt ott vagyok)
Ha az itteni barárnőmmel találkozom azzal nincs baj, bár nem tudom mit szólnának, ha ott is aludnék. Egyszer elvittem bulizni, mikor szakított a pasijával, akkoris kérdezte anyós, hogy hogy megyek én egyedül, meg miért, meg ilyenek. Pedig csak megittunk egy sört, aztán elmentünk kajáni és 12re itthon voltam.
Ugyan már. Szerintem semmi durva nincs ebben. Főleg, ha a vőlegényed is áldását adta rá. A többiekre meg nem tartozik.
Szerintem tök jó, hogy nem ragaszkodtok _betegesen_ egymáshoz. Sajnos nekem van egy barátnőm, akivel férjhez menetele óta nem találkoztam (messze lakik, "távbarátság" a miénk). Ő meg is mondta, hogy ha nekem is lesz majd komoly kapcsolatom, akkor esetleg találkozhatunk négyesben (!). Nem gondolnám, hogy ez lenne a normális.
Szóval szerintem menj csak, és érezd jól magad! :)
26/N
Az idősebb korosztály sem teljesen begyepesedett emberekből áll.
Teljesen normálisnak tartom, hogy elutazol a barátnődhöz.
Attól, mert menyasszony vagy van egy szép gyűrűt kaptál, nem bilincset.
Az én kisvárosomból nagyon sokan Bpestre járnak dolgozni, 50 kilométerre, menyasszonyok és férjezett nők. Nap mint nap.Még éjszakai műszakra is.És a férfiak is utaznak munkába.
A kedvükért nem fogják közelebb tolni egymáshoz a két helységet.
60N
"vonattal megyek egyedül és messzire"
Hát, lehet, hogy nem szokták meg ezt, nem szoktál egyedül közlekedni? És falun laksz valahol?
23 éves vagy, te lány!
Én 18 éves korom óta ennél sokkal messzebre közlekedtem egyedül, mert pl. egyetemre jártam, és csak néha látogattam meg a szülői házat. Szép is lett volna, ha szülők számonkérik mikor merre járok -- jó kapcsolat van velük, de mindenki éli a saját életét. Ez a normális.
Felnőtt nő vagy. Ha külföldre utaznál egyedül, az se lenne durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!