"Anyós" gondok, hogyan buktathatnánk le őt?
Van /volt egy párom, szakított velem, mert besokallt. Ez most baromságnak hangzik, de ismerem a fiúnak a jellemét, és itt most nem is ez a lényeg. Van neki egy fogadott anyja, az igazi anyuja nincs már :( Ez a fogadott anya utál engem, pedig nem is ismer, de amikor együtt voltunk mindig uszította ellenem páromat, illetve amint megtudja, hogy beszélünk, egyből nekiugrik, és akkora hatást gyakorol a srácra, hogy utána egy hétig bunkó velem. A fiú nővére mellettem van, szeret engem, igazából mindenki szeret, kivéve ezt a nőt. A fiú nővérének a pasiját is próbálja elszedni a nővér mellől, csak ő nem befolyásolható annyira, mint a srác.
Szeretnék tippeket kérni, hogy hogyan lehetne lebuktatni, hogy ő mindenkinek csak árt? Tisztában vagyok azzal, hogy ettől talán nem lesz jobb életem, vagy nem leszek újra együtt a sráccal, bár nővére szerint is minden rendben lenne köztünk, ha a nő nem lenne.
Tudnátok ötleteket? És megkérnélek, a párkapcsolatot ne elemezzétek, túl bonyolult és kusza ahhoz, hogy külsős tisztán lássa. Már gondoltam arra, hogy bepoloskázzuk a nőt, és felvesszük, nem tudom ez mennyire vezetne célra.
Hát tedd helyre te őt, ha annyira akarod.
Szerintem viszont egy ex mindenféle retyarutyája már csak ex, fölösleges butábbnál butább bosszúakciókat szervezni ellene.
Bármit is hozol fel TE a Világ szemében erről a nőről, senkit sem érdekel komolyabban addig, amíg maga nem kerül a karmai közé; másrészt pedig ha te, mint kirúgott ex, bármit is kitálalsz róla, mindne külső ember azt gondolja, hogy csak a bosszú beszél belőled, tehát nem hisz neked - még akkor is ez van, ha neked van igazad. Ilyen az emberi természet. :)
Felébredtél. Nincs jobb dolgod.
Kiírsz kérdést, mert agyatlan is vagy. Egyedül nem megy?
"Jó" kapcsolatotok lehetett, ha egy mostoha anya közétek tudott állni.
Én meghallgatnám a nő véleményét is, miért is állt közétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!