Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Anyós" gondok, hogyan buktath...

"Anyós" gondok, hogyan buktathatnánk le őt?

Figyelt kérdés

Van /volt egy párom, szakított velem, mert besokallt. Ez most baromságnak hangzik, de ismerem a fiúnak a jellemét, és itt most nem is ez a lényeg. Van neki egy fogadott anyja, az igazi anyuja nincs már :( Ez a fogadott anya utál engem, pedig nem is ismer, de amikor együtt voltunk mindig uszította ellenem páromat, illetve amint megtudja, hogy beszélünk, egyből nekiugrik, és akkora hatást gyakorol a srácra, hogy utána egy hétig bunkó velem. A fiú nővére mellettem van, szeret engem, igazából mindenki szeret, kivéve ezt a nőt. A fiú nővérének a pasiját is próbálja elszedni a nővér mellől, csak ő nem befolyásolható annyira, mint a srác.

Szeretnék tippeket kérni, hogy hogyan lehetne lebuktatni, hogy ő mindenkinek csak árt? Tisztában vagyok azzal, hogy ettől talán nem lesz jobb életem, vagy nem leszek újra együtt a sráccal, bár nővére szerint is minden rendben lenne köztünk, ha a nő nem lenne.

Tudnátok ötleteket? És megkérnélek, a párkapcsolatot ne elemezzétek, túl bonyolult és kusza ahhoz, hogy külsős tisztán lássa. Már gondoltam arra, hogy bepoloskázzuk a nőt, és felvesszük, nem tudom ez mennyire vezetne célra.

2012. ápr. 24. 08:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
És mégis mi hasznod származna ebből?
2012. ápr. 24. 08:40
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen, pont ilyen válaszokat nem kérek... vagy segítesz, vagy ne írj... ha nekem nem is, de a nővérének jó lenne, mert őt is kitúrja a családból... akár így akár úgy, nem ártana kicsit helyre tenni a nőt... a kérdésre válaszoljatok, ne az okot firtassátok...
2012. ápr. 24. 08:43
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
mobil,diktafon.felvenni miket mond és a fiu előtt szembesiteni,lejátszani az anyagot ugy hogy anyuka is jelen van és rögtön reagáljon a hallotakra.
2012. ápr. 24. 08:53
 4/16 anonim ***** válasza:
58%

Hát tedd helyre te őt, ha annyira akarod.

Szerintem viszont egy ex mindenféle retyarutyája már csak ex, fölösleges butábbnál butább bosszúakciókat szervezni ellene.

Bármit is hozol fel TE a Világ szemében erről a nőről, senkit sem érdekel komolyabban addig, amíg maga nem kerül a karmai közé; másrészt pedig ha te, mint kirúgott ex, bármit is kitálalsz róla, mindne külső ember azt gondolja, hogy csak a bosszú beszél belőled, tehát nem hisz neked - még akkor is ez van, ha neked van igazad. Ilyen az emberi természet. :)

2012. ápr. 24. 08:53
 5/16 anonim ***** válasza:
39%
Hogyhogy mi haszna?! A bűnért büntetés jár. Örüljünk, hogy vannak emberek, akik másra is gondolnak, hogy mással ez ne történjen meg. Szerintem elég lehet egy diktafonnal elmenni beszélgetni vele. A nővére sem tudja felnyitni a szemét?
2012. ápr. 24. 08:55
 6/16 anonim ***** válasza:
77%

Felébredtél. Nincs jobb dolgod.

Kiírsz kérdést, mert agyatlan is vagy. Egyedül nem megy?

2012. ápr. 24. 08:56
 7/16 anonim ***** válasza:
78%

"Jó" kapcsolatotok lehetett, ha egy mostoha anya közétek tudott állni.

Én meghallgatnám a nő véleményét is, miért is állt közétek.

2012. ápr. 24. 09:03
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Ezért nem lesz az ilyeneknek /mint a kérdező/ sohasem anyósuk, hiába ácsingóznak.
2012. ápr. 24. 09:06
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Ne foglalkozz tovább vele.Vége kész.
2012. ápr. 24. 09:08
 10/16 anonim ***** válasza:
A srác nővérének mondanám, hogy üljön le vele és beszélje meg (nem a nővel, hanem az exeddel). Ha neki nem hisz, tényleg felesleges bármit is tenni. Majd tanul a hibájából. Engem nem érdekelne. Amíg ezzel foglalkoznék, nem tudnék továbblépni, ergo boldogtalan lennék. Nem éri meg (számomra).
2012. ápr. 24. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!