Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Anyós" gondok, hogyan buktath...

"Anyós" gondok, hogyan buktathatnánk le őt?

Figyelt kérdés

Van /volt egy párom, szakított velem, mert besokallt. Ez most baromságnak hangzik, de ismerem a fiúnak a jellemét, és itt most nem is ez a lényeg. Van neki egy fogadott anyja, az igazi anyuja nincs már :( Ez a fogadott anya utál engem, pedig nem is ismer, de amikor együtt voltunk mindig uszította ellenem páromat, illetve amint megtudja, hogy beszélünk, egyből nekiugrik, és akkora hatást gyakorol a srácra, hogy utána egy hétig bunkó velem. A fiú nővére mellettem van, szeret engem, igazából mindenki szeret, kivéve ezt a nőt. A fiú nővérének a pasiját is próbálja elszedni a nővér mellől, csak ő nem befolyásolható annyira, mint a srác.

Szeretnék tippeket kérni, hogy hogyan lehetne lebuktatni, hogy ő mindenkinek csak árt? Tisztában vagyok azzal, hogy ettől talán nem lesz jobb életem, vagy nem leszek újra együtt a sráccal, bár nővére szerint is minden rendben lenne köztünk, ha a nő nem lenne.

Tudnátok ötleteket? És megkérnélek, a párkapcsolatot ne elemezzétek, túl bonyolult és kusza ahhoz, hogy külsős tisztán lássa. Már gondoltam arra, hogy bepoloskázzuk a nőt, és felvesszük, nem tudom ez mennyire vezetne célra.

2012. ápr. 24. 08:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

És mint a tündérmesékben ő egycsapásra megbánja bűneit, mert az önkéntes igazságosztó akcióba lépett, és a nő ezentúl maga lesz a megtestesült jóság.

Azt tényleg valószínűtlen, hogy ha valóban ilyen rosszindulatú az "anyós", akkor nem lesz válaszcsapás és nem fog egy évekig tartó egyre mérgesedő háborúba torkollni a dolog - á, nem, tényleg nem ilyen az emberi természet.

2012. ápr. 24. 09:22
 12/16 anonim ***** válasza:
szakítottatok semmi közöd hozzá. a nővér kapcsolatához se. ha a lányt ennyire zavarná hogy uszít az mostoha anya akkor már rég "megtépte" volna
2012. ápr. 24. 09:43
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

Ha a mostohaanya közétek tud állni, a kapcsolat olyan is... Lényegében a srác már megmutatta, kinek hisz, ki a fontosabb: nem te! Mert ilyen nincs, hogy uszítok valakit, és akkor azt teszi, amit mondok, ugyan már... Mert akkor:

1. Gyenge jellem - komolyan ilyenre volna szükséged?

2. Nem is szeret igazán - akkor pláne mit akarsz tőle?

2012. ápr. 24. 09:49
 14/16 anonim ***** válasza:

13/13 Időpont ma 09:49

Én is pont ugyanezt akartam írni. :) Teljesen egyetértek!

Megteheted ezt a diktafonos dolgot, akármit.De! Gondolkozz el azon, ha eleve a párod nem állt ki melletted, nem látta be, hogy milyen a fogadott anyja, akkor mit vársz el tőle?Éljen akkor vele, ha annyira az a szent.

Még annyit lehetne tenni, hogy a párod nővére beszél a párod fejével, átmoshatná az agyát. Persze csak akkor, ha még látsz arra reményt, hogy újra egy pár lehettek.

2012. ápr. 24. 12:43
 15/16 A kérdező kommentje:
A srácnak is van egy természete, nem egyszerű, de megtanultam kezelni, de amikor ezzel a nővel beszél, érezni lehet, bunkó, és én ne ártsam a dolgaiba magát, amúgy meg bármit meg tudunk beszélni. Ezért zavar a nő, mert ennyire nagyon befolyásolja. A nővér már tett nem egy lépést, de nem volt hosszú életű, nem tudjuk hosszútávon megfogni a nőt.
2012. ápr. 24. 20:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha egy anyós szét tud szakítani egy kapcsolatot, az nem is volt igazi kapcsolat és szerelem. Hidd el, tudom milyen. Nálunk is ez volt, meg tudlak érteni. Csak annyi különbséggel, hogy a párom nem engem hagyott ott, hanem az anyját.
2012. ápr. 29. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!