Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj a családnak, hogy...

Miért baj a családnak, hogy folyamatosan vásárolok?

Figyelt kérdés

Jó azért nyilván nem folyamatosan, de hetente veszek 1-2 új felsőt, esetleg cipőt, táskát... Kb 2 hónapja tart nálam a vásárlási láz. Végre találok magamra olyan ruhákat, amilyeneket szeretnék (fogytam 25 kg-t), hiába van már elég, mégis folyton vásárolhatnékom van.

Amúgy a pénzért megdolgozok.

Mégis amikor látják a szárítón, hogy új ruha, akkor egyből nekem támadnak, hogy minek megint egy új.. :( Pedig mindegyik olyan szép, igazán az n stílusom, végre vannak rendes ruháim... Ezt nekik is mondtam már...

17/L

2012. ápr. 25. 20:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó vagyok, akkor visszaszívom, látom azóta írtál. :) Egyszerűen ne foglalkozz velük, tök normális gondolkozol.
2012. ápr. 25. 20:54
 22/32 anonim ***** válasza:
79%

Nem semmi, hogy ennyit letudtál adni. Csak így tovább, így sokkal egészségesebb leszel. Azt írtad a vásárlási láz 2 hónapja tart. Szerintem nem kell ezen agonizálnod, biztos elmúlik majd, csak most élvezed azt, amit nem tudtál.

A suliban jól tanulsz? Vannak terveid a jövôre nézve? Ezt csak úgy mellékesen kérdezem.

2012. ápr. 25. 20:54
 23/32 anonim ***** válasza:
79%
Engem az érdekelne, persze megértem, ha nem válaszolsz, hogy milyen diákmelót tudsz csinálni suli mellett? Hisz most nincs nyári szünet, nincs olyan sok szabadidőd. Nem kötekedésből kérdem ám, csak kíváncsi vagyok.
2012. ápr. 25. 20:56
 24/32 A kérdező kommentje:

Hát nagyon nagy terveim nincs, érettségi után OKJ-s ápolói képzés, ha nincs meló, akkor kimegyek esetleg bébiszitterkedni, legalább jobban betanulom az angolt...

Tanulni utálok, nincs valami nagy jövőképem :P Bár azért 3-mas átlag meg van, és sosem buktam.

2012. ápr. 25. 20:56
 25/32 A kérdező kommentje:

Igazából szombat, vasárnap statisztálás (ez 2x4000ft), meg néha valami szórólapozás. De leginkább a statisztálás, szeretem is :P

Illetve hívtak már reklámfilmforgatásra nyárra, akkor 100.000 ft körüli összeget kapok...

2012. ápr. 25. 20:58
 26/32 anonim ***** válasza:
Reklámfilmforgatás? :D Az igen! Jó kis berekben mozogsz. Ott mit fogsz csinálni?
2012. ápr. 25. 21:00
 27/32 A kérdező kommentje:
Nivea reklám lesz, állítólag "nagyon szép az arcom". Bár még nem biztos ez a meló, kb 1 hónap múlva kell bemennem szüleimmel aláírni a szerződést.
2012. ápr. 25. 21:01
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem semmi. :) Sok sikert hozzá!
2012. ápr. 25. 21:02
 29/32 anonim ***** válasza:
87%
Ne foglalkozz velük vásárolj.
2012. ápr. 25. 21:03
 30/32 anonim ***** válasza:
71%
Azért baj nekik, mert ők eltartanak, mosnak rád, fizetik utánad a számlákat, és te olyanokra elszórod a pénzed, amire igazán nincsen is szükséged...Ahelyett, hogy segítenéd talán a családodat, vagy esetleg félretennél a jövődre. El vagy kissé kényeztetve, nem gondolod?
2012. ápr. 25. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!