Miért baj a családnak, hogy folyamatosan vásárolok?
Jó azért nyilván nem folyamatosan, de hetente veszek 1-2 új felsőt, esetleg cipőt, táskát... Kb 2 hónapja tart nálam a vásárlási láz. Végre találok magamra olyan ruhákat, amilyeneket szeretnék (fogytam 25 kg-t), hiába van már elég, mégis folyton vásárolhatnékom van.
Amúgy a pénzért megdolgozok.
Mégis amikor látják a szárítón, hogy új ruha, akkor egyből nekem támadnak, hogy minek megint egy új.. :( Pedig mindegyik olyan szép, igazán az n stílusom, végre vannak rendes ruháim... Ezt nekik is mondtam már...
17/L
Nem semmi, hogy ennyit letudtál adni. Csak így tovább, így sokkal egészségesebb leszel. Azt írtad a vásárlási láz 2 hónapja tart. Szerintem nem kell ezen agonizálnod, biztos elmúlik majd, csak most élvezed azt, amit nem tudtál.
A suliban jól tanulsz? Vannak terveid a jövôre nézve? Ezt csak úgy mellékesen kérdezem.
Hát nagyon nagy terveim nincs, érettségi után OKJ-s ápolói képzés, ha nincs meló, akkor kimegyek esetleg bébiszitterkedni, legalább jobban betanulom az angolt...
Tanulni utálok, nincs valami nagy jövőképem :P Bár azért 3-mas átlag meg van, és sosem buktam.
Igazából szombat, vasárnap statisztálás (ez 2x4000ft), meg néha valami szórólapozás. De leginkább a statisztálás, szeretem is :P
Illetve hívtak már reklámfilmforgatásra nyárra, akkor 100.000 ft körüli összeget kapok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!