Hogyan lehetne leszoktatni anyámat arról hogy folyamatosan beszólogasson?
Hazajövök és azzal nyit hogy "Mért mentél rövidnadrágba, nincs még nyár" és "rajtad kívül senki nem jár így."
Ő persze a hideg lakásba nem érzékeli hogy a buszon 30 fok meleg van és nem vesz róla tudomást hogy én sohasem fogok úgy öltözni mint más ami az ő beszűkült középosztálybeli ízlésének megfelelne.
1. Ezen mi volt a nem nyílt?
2. Értem én, hogy hatalmas egyéniség vagy, de nehogy már az időjárásnak megfelelő öltözködés legyen a beszűkült középosztálybeli ízlés, atyaég...
Nincs univerzális módszer. Van rengeteg dolog, amit tehetsz, ezek mindegyike viszonylag kézenfekvő.
Kérheted szépen, leüvöltheted a fejét, megbeszélheted vele higgadtan. Kitalálhatsz valamit, ami motiválja, fenyegetőzhetsz és büntethetsz, ha nem hagy fel a szokásával.
Te ismerd őt, neked kell kitalálnod. Ha nem megy, akkor próbálkozz, melyik válik be!
,1. Ezen mi volt a nem nyílt? ,,
Igen hatalmas arc vagyok,
akkor miért mondta a 2010-es nőm, hogy "apád azért iszik mert anyád cseszegeti..." ha ha ha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!