Miért kell folyamatosan csajoznia és hü lyének néznie?
A párom már 25éves de még mindig nem nőtt be a feje lágya,nem tudom hogy konkrétan meg is csalt-e vagy csak szédíti a nőket de már kezd elegem leni belőle.
Egy rövid kis történet amit érdemes tudni.
2006 augsztusától 2010 áprilisáig voltunk egy pár, de meguntam a sok hülyeségét.
Másflévig külön voltunk de közben az ő szíve értem az én szívem pedig érte dobogott, úgy mond első szerelem a miénk .
ez év januárjában összejöttünk, most itthon van néhány hónapot de egyébként külföldön dolgozik.
Rájöttem hogy tudom a facebook jelszavát és néha a körmére tudok nézni, de abban nem egy két furcsa dolgot találtam sajnos, a fene az én kíváncsi fejemet is de végülis nagyon jó érzés mert legalább nem lesz rózsaszín köd.
Nem értem csajozik össze vissza azóta is, mióta kibékültünk de akkor mi a fenéért kell azt mondani hogy soha nem akar elveszíteni és beadni desszertnek a hazugságait!
Nők/férfiak esetleg volt már vki hasonló cipőben? mit tehetek? Várni és lesni hogy mikor bukik le és tesz olyat amit nem kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!