Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apukám folyamatosan kiabál...

Az apukám folyamatosan kiabál az anyukámmal és engem ilyenkor csak simán arrébb lök. Nem tudom, hogy most mit csináljak, mert ha az anyukámat akarom megvédeni akkor az apukám magába zuhan és ez ugyan így van fordítva. Most mit tegyek?!

Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 23:43
 1/4 anonim válasza:
55%
Szerintem inkĂĄbb fekĂźdj le aludni...
2012. márc. 16. 23:55
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem is menj aludni. Holnapra talán kibékülnek. :)
2012. márc. 17. 00:01
 3/4 étoile et lune ***** válasza:
Nem tudsz mit tenni, csak átmenetileg csillapíthatod, lenyugtathatod a kedélyeket, de ha valami nincs rendben a szüleid között, nem sokat tudsz tenni, ezt nekik kell megoldaniuk. Ha nem fajul verésig a dolog, maradj pártatlan, vonulj félre, esetleg add a tudtukra, hogy ez neked így nem jó, kezdjenek magukkal valamit.
2012. márc. 17. 00:30
 4/4 anonim válasza:

Figyelj, tudom, hogy neked ez most nagyon rossz, de ez az ő kapcsolatuk, és minden kapcsolatban vannak viták, amit nekik kell leharcolniuk egymással (ne szószerint vedd).

Bármelyikük pártját fogod, neked nem lesz jó, mert egyikük szomorú lesz, ez ezzel jár. Inkább légy pártatlan. Ne szólj bele és akkor nem lesznek szomorúak. Igazából úgy is nekik kell megtalálni a megolást, nem neked. Te a gyerekük vagy, és az ő kapcsolatukon sokat nem tudsz segíteni. Sajos én is átéltem ezt, és felnőttem és a szüleim együtt vannak, bár mai napig veszekednek. Próbáltam én is mindent, de nem segített semmi. Ha ők nem tudják megoldani, mástól ne nagyon várj mgoldást. :(

Inkább tedd be a fülesed és hallgass vmi jó zenét, és próbálj meg ne erre koncentrálni és megnyugodni, és pihenni. :) Légy erős, minden jóra forul egyszer. ;)

2012. márc. 17. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!