Mit csináljak anyukámmal? Nem tudom megértetni vele, hogy ne vegyen semmit nekem, főleg ne ilyen helyekről
Anyukám állandóan beállít ilyen kis macis bugyikkal, 18 éves vagyok. De nem hogy valami normálisabb helyről venné, hanem ilyen piacokból, kínaiktól. Nekem nagyon érzékeny a bőröm, irritálja, folyásom lesz, ronda is... és én már nem hordok macikás bugyikat.
Anyum, apum !! ott álnak értetlenül h nekem semmit nem lehet venni, örömet akartak ezzel okozni nekem.
De én ezerszer megmondtam, hogy ne vegyenek nekem soha semmit meglepiből, mert abból csak baj lesz. Mindig beszéljék meg velem előtte. És nincs is semmi szülinap, névnap egyéb.
Hogyan mondjam meg neki? Olyan kínos ez nekem.
Persze aranyosak meg minden, tényleg. De ne ilyen helyekről és ne ilyeneket!
Dehogynem
De nem ez a konkrét bajom
Menj el anyukáddal fehérneműt vásárolni, mutasd meg neki mi az amit szívesen hordasz.
Nem kell vele veszekedni, hanem szépen elmondani hogy szépek meg aranyosak de azokat te úgyse húzod fel.
Mi baj a macikkal? Jó esetben idegenek úgysem látják a bugyidat. Nekem is vannak állatosak.
Egyébként használd akkor, ha menstruálsz. Akkor kisebb eséllyel mutogatod a bugyid, és nagyobb eséllyel megy tönkre.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!