Felnőtt emberekkel hogyan lehetne megértetni, hogy bennük van a hiba?
Nem fogsz tudni segíteni nekik, mert ha makacsok, még azt is megmondják, hogy neked ehhez semmi közöd. Részben igaz is, annak ellenére, hogy te nyilván jót akarnál nekik.
Vannak, akik tényleg ilyenek... Még a párodat nyúzhatod, hogy nyaggassa őket ezzel, de ha rájuk sem hallgat, hiába.
Az én anyósjelölteim is ilyenek, cigire van pénz, meg hülye termékbemutatókra, tele vannak adóssággal, 2 tévé megy meg a villany két szobában, közben órákig a konyhában ülnek... És nem értik, miért nem jönnek ki a pénzből.
Ti most velük éltek? Mert szerintem érdemes lenne külön, mert az ilyenek olyanfélék, akik nem átallanak elkunyerálni a ti pénzetek is...
Ma is próbáltunk velük beszélni, de csak a fejemhez vágta anyósom, hogy spóroljak én, mert szerinte túl sokat költök a kicsire...
Sajnos akkor sem ment ez másként, amikor a gyerekeik velük éltek. Ha volt pénz akkor összevásároltak minden hülyeséget, aztán meg éheztek, mentek kölcsönért a szomszédokhoz, nagyszülőkhöz.
Sajnos ők jöttek hozzánk, mert az utcára kerültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!