Szerintetek hogy tudom megértetni az apámmal, hogy utálom és ne szóljon hozzám?
Szia!
Először is nagyon sajnállak, tudom mit érzel. Én is utálom apám, de más okok miatt. Veszekedés, ilyesmi nálunk is volt, de ebből szerencsére nem sokra emlékszem. (4 éves voltam mikor elváltak szüleim, azóta nem találkoztunk).
Na de nem is fontos. Te rosszabb helyzetben vagy mint én, hisz most is el kell viselned őt, pedig nem szeretnéd. Sőt, jobban örülnél ha nem kéne vele találkoznod. Hogy mit dolgozott, az most nem fontos, volt munkahelye x ideig és kész, nem is kellett volna hogy megírd, elég lett volna, hogy elvesztette az állását. Na szóval nem tudom lehet-e vele normálisan beszélni, vagy úgy gondolja, hogy mindig annak kell lennie amit ő akar. Ha nem tudod vele megbeszélni, hogy hagyjon békén, van neked nélküle is elég gondod, pl. egyetemi vizsgák, vagy bármi, akkor nézd levegőnek. Tudod két füled van. Egyiken be, a másikon ki. Esetleg ha nincs más megoldás akkor albérlet, vagy anyuddal nem tudtok elköltözni, ha vele jó a kapcsolatod?!
Minden jót, és fel a fejjel!
Lesznek, akik meg fognak szólni amiatt, amit leírtál, mert csak az értheti ezt meg, aki hasonlóan rossz kapcsolatban van az apjával. Aki jóban van vele, az sosem fogja megérteni, hogy érezhet valaki gyűlöletet a saját apja iránt. Pedig lehetséges, és, mivel ez több év alatt alakul ki az emberben, sokkal mélyebb, mint ahogy gondolják a kívülállók.
Megértetni csak egy módon tudod vele: elköltözől messze tőle, és kizárod az életedből. 18 évesen én ezt megtettem, és nem bántam meg. Inkább vagyok nincstelen kollégista nélküle, mint bármi más vele, mert tönkre tette az egész addigi életem, és nem sok híján engem is!
20/L
Igazi politikus a papa.
Én elásnám kint a kertben, nem kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!