Hogyan tudnám vele megértetni, hogy miattam nem kell
féltékenykednie?
Neked csak a korrekt viselkedeseddel kell meggyozni a menyasszonyt. A baratodnak szavakkal es tetteivel.
2011. okt. 21. 15:46
2011. okt. 21. 15:50
Az első válaszolóval értek egyet, ha már ennyi ideje vagytok barátok és nem volt kapcsolat felfoghatná a másik is hogy ez csak barátság, mondjuk úgy se fogja, ne add fel a barátságot miatta mert normális barátnőt jobban talál az ember mint egy jó barátot, az meg vagy elfogadja vagy nem, ha nem akkor lehet jobban járt a barátod vele.
2011. okt. 21. 15:59
4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.
A barátságon kívül semmi sem volt közöttünk. Azért is új nekem ez a helyzet, mert a férjem egy pillanatig sem volt féltékeny. Találkozáskor csak ritkán vagyunk kettesben, maximum akkor, mikor a szabadnapján beugrik egy-két órára a keresztfiához, de általában itthon van a férjem is, illetve mióta együtt vannak azóta a lány is jön. Én is abban bízok, hogy idővel rájön, hogy nincs oka aggódni, mert még csak 4 hónapja vannak együtt, csak akkor is rossz érzés, hogy a barátomnak úgy kell "elszöknie", ha találkozni akar velünk (még akkor is, ha csak a férjemmel megy sörözni).
Vegul is nem Rad feltekeny a no. Meg nagy, friss a szerelem, mindenkire feltekeny. FErjed azert nem feltekeny mert Ti mar hazasok vagytok, ismer mind a kettotoket. A csaj meg nem. Ertheto. Adj egy kis idot hogy megismerjen titeket. Hivd kozos osszejovetelekre.
2011. okt. 21. 16:40
4 hónapja vannak együtt és már menyasszony? Megkérdezhetem, hogy a barátod magától kérte meg a kezét, vagy volt rajta valamilyen nyomás a hölgy részéről?
2011. okt. 21. 17:07
7/17 A kérdező kommentje:
A legközelebbi összejövetel kedden az esküvőjük lesz. :) Remélem ott nem lesz annyira fagyos a hangulat, mint az utóbbi néhány találkozásunk alkalmával.
Bocsi, módosítom a kérdést: mennyi ideje voltak együtt, amikor már menyasszony lett a hölgy?
Illetve mi a barátod álláspontja ebben a helyzetben? Halálosan szerelmes (szemellenzős jellegűre gondolok), illetve hajlik arra, hogy ha a menyasszony/feleség nem tágít, akkor megszakítja veled a kapcsolatot?
2011. okt. 21. 17:09
VAlami itt nincs rendbe, nem is nagyon lesz. 4 honap, eskuvo, menyasszony feltekeny mindenkire aki ismeri a volegenyt. Nem fognak sokaig egyutt maradni.
2011. okt. 21. 17:09
10/17 A kérdező kommentje:
A lány az első hónapban terhes lett. A barátom pedig azóta úszik a boldogságban, már megtervezte, milyen legyen a gyerekszoba (fiú/lány változatban). Ezért remélem, hogy mégis összejön nekik a hosszú kapcsolat és valahogy velem is megbékél az ara. Azt mondta, velem biztos, hogy nem fogja megszakítani a kapcslatot.
Kapcsolódó kérdések: