Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám vele megértetni,...

Hogyan tudnám vele megértetni, hogy miattam nem kell féltékenykednie?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom, akivel óvodás korunk óta ismerjük egymást (26 éve). Heti 2-3 alkalommal beszélünk telefonon, és nagyjából hetente találkozunk is. Van egy menyasszonya, aki rettenetesen féltékeny, de csak miattam. Szerinte férfi és nő között nem lehet barátság, ezért azt szeretné, hogy ne tartsuk ennyire a kapcsolatot. Van valakinek valamilyen ötlete, hogyan tudnánk meggyőzni?
2011. okt. 21. 15:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A betyár mindenit... ez elég érdekes történet.
2011. okt. 21. 17:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Engem is meglepett, mikor egy bográcsozás alkalmával bemutatta a lányt, majd már nyomta is a kezembe a 8 hetes kicsi UH képét. Először azt hittem, csak vicc, majd zavaromban csak gratulálni tudtam. Egy héttel később már az esküvő ideje is fix volt. Azt tudtam, hogy hamarosan szeretne családot, mert mikor a fiam megszületett egy hónapig másról sem beszélt, csak arról, milyen jó lenne, ha már neki is lenne, de ezt szerintem is elsiette.
2011. okt. 21. 18:07
 13/17 anonim ***** válasza:
A lány hátteréről, előéletéről mit tudni?
2011. okt. 21. 18:10
 14/17 A kérdező kommentje:
A lány néhány éve dolgozni jött Pestre, egy közértben eladó. A szüleit nem érdekli sem Ő sem az unokájuk (ezt megmondták nekik). Az esküvőn is csak a barátom szülei lesznek ott, meg a férjem és én, mi leszünk a tanúk.
2011. okt. 21. 18:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy kicsit olyannak tűnik, mintha a barátod "lépést akarna tartani" veled. Ilyen nem lehet a háttérben? Más szempontból nem volt ilyen eset?
2011. okt. 21. 19:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Eléggé úgy tűnik, hogy a lány menekült egy "megmentőhöz". Gyerekkel bebetonozza magát, aztán jön a haddelhad... Remélem, hogy tévedek...
2011. okt. 21. 19:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát, szegény barátodnak nem lesz könnyű élete, de elég "tökös" srácnak tűnik.

A lány védelmére, ha jóindulatú vagyok: lehet, hogy belül halálra van rémülve ettől a gyors teherbeeséstől, és hogy hirtelen fenekestől felfordult az élete. Nem is ismeri igazán a barátodat sem, csak az van benne, hogy a srác most felvállalja őt a gyerekével, de mi van, ha mégsem megbízható annyira. Vagy egyszerűen a hormonjai táncot járnak és ettől túlérzékeny, kombinál. Vagy neki még soha nem jött be az ellenkező nemű barátság-téma, és nem is látott jó példát.

Ha rosszindulatú vagyok: meg akarta fogni a srácot a teherbeeséssel és foggal-körömmel védi, ami az "övé".

2 lehetséges jövőt látok:

A jóindulatú: szorosabbra fűzi veled a szálakat, mert anyaként sok jótanácsot tudnál neki adni.

A rosszindulatú: szépen lassan leépít titeket, a barátod meg kénytelen lesz titokban összejárni veletek, vagy feladja a barátságot.

2011. okt. 22. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!