Hogyan tudnám vele megértetni, hogy miattam nem kell féltékenykednie?
Hát, szegény barátodnak nem lesz könnyű élete, de elég "tökös" srácnak tűnik.
A lány védelmére, ha jóindulatú vagyok: lehet, hogy belül halálra van rémülve ettől a gyors teherbeeséstől, és hogy hirtelen fenekestől felfordult az élete. Nem is ismeri igazán a barátodat sem, csak az van benne, hogy a srác most felvállalja őt a gyerekével, de mi van, ha mégsem megbízható annyira. Vagy egyszerűen a hormonjai táncot járnak és ettől túlérzékeny, kombinál. Vagy neki még soha nem jött be az ellenkező nemű barátság-téma, és nem is látott jó példát.
Ha rosszindulatú vagyok: meg akarta fogni a srácot a teherbeeséssel és foggal-körömmel védi, ami az "övé".
2 lehetséges jövőt látok:
A jóindulatú: szorosabbra fűzi veled a szálakat, mert anyaként sok jótanácsot tudnál neki adni.
A rosszindulatú: szépen lassan leépít titeket, a barátod meg kénytelen lesz titokban összejárni veletek, vagy feladja a barátságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!