Miért baj a családnak, hogy folyamatosan vásárolok?
Jó azért nyilván nem folyamatosan, de hetente veszek 1-2 új felsőt, esetleg cipőt, táskát... Kb 2 hónapja tart nálam a vásárlási láz. Végre találok magamra olyan ruhákat, amilyeneket szeretnék (fogytam 25 kg-t), hiába van már elég, mégis folyton vásárolhatnékom van.
Amúgy a pénzért megdolgozok.
Mégis amikor látják a szárítón, hogy új ruha, akkor egyből nekem támadnak, hogy minek megint egy új.. :( Pedig mindegyik olyan szép, igazán az n stílusom, végre vannak rendes ruháim... Ezt nekik is mondtam már...
17/L
Tégy félre pénzt..., és mutasd nekik is, hogy raksz félre.
Sztm. az a gondjuk, (és valljuk be, - ha így van, jogosan - hogy elszórod amit keresel, és tartanak attól, hogy mi lesz, ha már nem lesz).
Azt meg sem merem kérdezni, hogy 17 évesen miből van neked ennyi pénzed? :-o
Ugye-ugye? - azért én is erősen megszorongatnám a gyeplőt rajtad... :-/
Gondolom úgy érzik, hasznosabbra is költhetnéd a pénzed, vagy félre is rakhatnád későbbre. A megdolgozás diákmunkát jelent egyébként?
Idejekorán kell elkezdeni a takarékosságot, vagy később szenveded meg az árát. Túlzásokba nem szabad esni, és ahogy olvasom, te abba estél, hisz van elég, mégis vásárolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!