A páromnak megvannak az exéről készült képek. Ti mit tennétek a helyemben?
Van, ami albumba van rendezve, közös képek is vannak. Egy néhány be van keretezve, de persze nincs kiállítva, hanem egy fiókba vannak betéve, plusz egy szerelmes levél is van.
Nincsenek eldugva, olyan helyen vannak, ahová én is bármikor benyúlhatok. Rákérdeztem, azt mondta, hogy még nem dobta őket ki, és ennyi.
Ti mit tennétek a helyemben? Kidobatnátok vele? Vagy szándékosan nem foglalkoznátok vele. Arra gondolok, hogy végülis egyáltalán nem rejtegeti őket, az gázabb lenne.
25N
én kihajítottam az exeim képét, kivéve egyét, akivel barátként váltunk el és testvéries lett a viszonyunk (ismeri a jelenlegi páromat és kijönnek egymással).
a párom is kihajította az exe képeit. valami plüss cica porosodik a sarokban amit még tőle kapott, ha valamiért mérges vagyok, bele szoktam rúgni.
mondjuk engem nem érdekelt volna az sem ha megtartja a képeket, ha nincs körbetapétázva velük a szoba.
az ex nem véletlenül ex :)
hát én nem értettem soha, miért kéne ezeket kidobatni. Egyrészt úgy gondolom, hogy neked onnantól van közöd az életéhez, amióta együtt vagytok, a múltjához semmi, és ha neki ezek emlékek, semmi közöd ahhoz, hogy kidobd. Az az ő cucca, ő eldönti. Amíg nincs kitapétázva vele a lakás, nincs gáz.
Az én párom előző barátnőjével 3,5 évig voltak együtt, a tőle kapott plüss a polcon van kirakva, mert cuki, és neki emlék, szereti is. Ebben nincs semmi rossz. még mindig van olyan pulcsija, amit tőle kapott, illetve az első karácsonyunkra az extől kapott karkötőhöz vettem neki nyakláncot. Azért ne essünk át a ló ama bizonyos oldalára. Jó az egészséges féltékenység, de azért naaa.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!