Miért hagyja? Hogy öleljem, Szorítsam? Ha mást szeret.
Még nem adta be a válópert nem beszélt még erről.
Van a rózsaszín köd ahogy Ő fogalmaz.Nem tudja meddig tart ez nála de most jó neki a másik figyelme. El akar válni.Házat eladni a gyerekkel nem tudom mi lesz.Most nincsenek ész-érvek.Hajthatatlan.Elengedtem ŐT .Bár mennyire is szeretem.Nem tudom elviselni a fájdalmat most úgy érzem.
Nincs annál rosszabb ha egy NŐ tart el egy férfit.
Pedig van!
Bakker ezt tudom.De ha felteszem a kérdést mi a terv? Hát eladjuk a házat amit nem tudunk reális áron ( már kezdi belátni).
Értelek téged de egy igazán szerelmesnek nem tudsz ész-érvet felhozni.TE voltál már igazából nagyon-nagyon szerelmes??
Veszett fejsze nyele.
Én kiszerettem a volt férjemből. Megundorodtam tőle. Tett és mondott olyanokat amitől végérvényesen eltávolodtam tőle. Elhagytam. Még válásunk előtt megismerkedtem a jelenlegi ( 8 éve vagyunk már együtt) élettársammal. Teljesen más volt kívül-belül, mint a volt férjem.
Igazán nő voltam mellette. Kivirultam, boldog voltam. És úgy éreztem én is értékes ember vagyok, akit lehet nőszámba venni.
1000 lóval se lehetett volna elrángatni a párom mellől. Nekem ő volt és ő a mai napig a tökéletes férfi.
Amikor a volt férjem megtudta hogy valaki feltűnt a színen, 180 fokos fordulatot vett a viselkedése, elkezdett sírni, könyörögni hogy mennyire szeret, megbánt mindent stb. stb. csak béküljünk ki ő mindent megtesz stb. stb. Őszintén szólva egy ideig szántam, aztán már kezdett sok lenni.
Bennem semmi de semmi érzelem nem maradt iránta. Csak a friss kapcsolatommal tudtam és akartam foglalkozni.
Soha semmivel nem tudott visszahódítani a volt férjem. Lassan, de beletörődött hogy ez a hajó elment.. én máshoz tartoztam testileg-lelkileg.
Hali:)
Nagyon jól csinálod, mindent tudsz, valószínűleg nagyon fáj és ezt enyhíted beszélgetéssel. Szerintem ha valakivel itt nagyon megérted Magad, kezdj privátba, ha Ő is beleegyezik.
Úgy tűnik szükséged van az emberek társaságára, mégha így virtuálisan is. Régen az ilyesmit a faluban elmondták egymásnak az emberek és már attól jobb lett, hogy törődtek egymással és kibeszélhette magát. Ma már - főleg városokban - ilyen nincs ráadásul nem olyan megértőek az emberek mint régebb, de beszélgess csak, az sokat segít!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!