Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hagyja? Hogy öleljem,...

Miért hagyja? Hogy öleljem, Szorítsam? Ha mást szeret.

Figyelt kérdés

Még nem adta be a válópert nem beszélt még erről.

Van a rózsaszín köd ahogy Ő fogalmaz.Nem tudja meddig tart ez nála de most jó neki a másik figyelme. El akar válni.Házat eladni a gyerekkel nem tudom mi lesz.Most nincsenek ész-érvek.Hajthatatlan.Elengedtem ŐT .Bár mennyire is szeretem.Nem tudom elviselni a fájdalmat most úgy érzem.

2012. ápr. 12. 03:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim válasza:
Én hagynám veszni. A gyereknek így lesz a legjobb. Ha szeretne a feleséged akkor nem így viselkedne...
2012. ápr. 12. 10:39
 72/82 A kérdező kommentje:
Nézzétek.Tudom,hogy fel kell számolnom a házasságomat.De akkor is nehéz.
2012. ápr. 12. 10:41
 73/82 anonim ***** válasza:
de mibe vagy felelőtlen? tudom, aki dolgozik könnyen rámondja arra aki nem, hogy ha akar lenne munka. ez butaság amúgy.
2012. ápr. 12. 10:41
 74/82 A kérdező kommentje:
Kérded mibe.Most úgy figyelek rá és a körülötte zajló dolgokra mint a kapcsolatunk elején sem!Figyelmes vagyok vele szemben (eddig ezt miért nem tetted) türelmes vagyok(Máskor ezért ideges voltál most hogy-hogy nem).És azért is mert nem gondoltam át a tetteimet.
2012. ápr. 12. 10:46
 75/82 A kérdező kommentje:

Nincs annál rosszabb ha egy NŐ tart el egy férfit.

Pedig van!

2012. ápr. 12. 10:48
 76/82 anonim ***** válasza:
Na jó, de én megeszem a kalapom, ha van olyan ember, aki elejétől a végéig ugyanúgy tud viselkedni, mikor már nem újdonság egy férfi, egy nő, megszokják egymást, én elhiszem, hogy szeretné érezni az újjat, a törődést, de nem így kell ezt kérni, hogy akkor félremegyek. Ne hari, de előbb utóbb ha ott megkapja amire vágyik, ő odaadja magát szerintem. és még nehezebb lesz úgy gondolom. Kérdezd meg, hogy van e értelme itt majomkodnod, hogy újjítani akarsz, pedig nem stílusod, vagy egyáltalán nem. Ezt tisztázza le magába és utána beszéljétek meg, mert lehet nincs is értelme az újjításnak, ő újjat akar, de mástól....
2012. ápr. 12. 10:50
 77/82 A kérdező kommentje:

Bakker ezt tudom.De ha felteszem a kérdést mi a terv? Hát eladjuk a házat amit nem tudunk reális áron ( már kezdi belátni).

Értelek téged de egy igazán szerelmesnek nem tudsz ész-érvet felhozni.TE voltál már igazából nagyon-nagyon szerelmes??

2012. ápr. 12. 11:00
 78/82 anonim ***** válasza:

Veszett fejsze nyele.

Én kiszerettem a volt férjemből. Megundorodtam tőle. Tett és mondott olyanokat amitől végérvényesen eltávolodtam tőle. Elhagytam. Még válásunk előtt megismerkedtem a jelenlegi ( 8 éve vagyunk már együtt) élettársammal. Teljesen más volt kívül-belül, mint a volt férjem.

Igazán nő voltam mellette. Kivirultam, boldog voltam. És úgy éreztem én is értékes ember vagyok, akit lehet nőszámba venni.

1000 lóval se lehetett volna elrángatni a párom mellől. Nekem ő volt és ő a mai napig a tökéletes férfi.

Amikor a volt férjem megtudta hogy valaki feltűnt a színen, 180 fokos fordulatot vett a viselkedése, elkezdett sírni, könyörögni hogy mennyire szeret, megbánt mindent stb. stb. csak béküljünk ki ő mindent megtesz stb. stb. Őszintén szólva egy ideig szántam, aztán már kezdett sok lenni.

Bennem semmi de semmi érzelem nem maradt iránta. Csak a friss kapcsolatommal tudtam és akartam foglalkozni.

Soha semmivel nem tudott visszahódítani a volt férjem. Lassan, de beletörődött hogy ez a hajó elment.. én máshoz tartoztam testileg-lelkileg.

2012. ápr. 12. 11:19
 79/82 A kérdező kommentje:
Éppen ezért hagyom ,hogy más oldalán legyen boldog.
2012. ápr. 12. 11:26
 80/82 Editte válasza:

Hali:)

Nagyon jól csinálod, mindent tudsz, valószínűleg nagyon fáj és ezt enyhíted beszélgetéssel. Szerintem ha valakivel itt nagyon megérted Magad, kezdj privátba, ha Ő is beleegyezik.

Úgy tűnik szükséged van az emberek társaságára, mégha így virtuálisan is. Régen az ilyesmit a faluban elmondták egymásnak az emberek és már attól jobb lett, hogy törődtek egymással és kibeszélhette magát. Ma már - főleg városokban - ilyen nincs ráadásul nem olyan megértőek az emberek mint régebb, de beszélgess csak, az sokat segít!:)

2012. ápr. 12. 11:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!