Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hagyja? Hogy öleljem,...

Miért hagyja? Hogy öleljem, Szorítsam? Ha mást szeret.

Figyelt kérdés

Még nem adta be a válópert nem beszélt még erről.

Van a rózsaszín köd ahogy Ő fogalmaz.Nem tudja meddig tart ez nála de most jó neki a másik figyelme. El akar válni.Házat eladni a gyerekkel nem tudom mi lesz.Most nincsenek ész-érvek.Hajthatatlan.Elengedtem ŐT .Bár mennyire is szeretem.Nem tudom elviselni a fájdalmat most úgy érzem.

2012. ápr. 12. 03:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 A kérdező kommentje:

Nem a köd elmúlását várom.Most még csak a jó oldalát látja annak az ipsének.nem látták egymást tartósan egész nap,hét hónap.Csak a jó illat a báj és a kellem látszik.A figyelem.Tudjuk mi is férfiak ha meg akarunk (szerezni) egy nőt mindenre képesnek kell lennünk és vagyunk is rá.Ha pedig egy nőnek mi tetszünk akkor...

Nem tud az ember elmenni 10-13 év mellett csak úgy.

Nekem kéne egy ködöt részére magam köré (varázsolni)?!!!

2012. ápr. 12. 10:00
 52/82 anonim ***** válasza:
Hát igen, de érted. Most ha nem adta oda magát, a csávó hét hónapja csapja neki a szelet és a feleséged elhiszi neki, hogy nem talizik mással is? A lelki részét megértjük te felőled, csak a nejed mit hisz, mit vár a csávótól?
2012. ápr. 12. 10:03
 53/82 A kérdező kommentje:

És igen kérdezte valaki,hogy látja e a ködtől amit én teszek?

Igen mert úgy teszem,hogy lássa és érezze a változást.

Sok apró dolog változott 1,5 hónap alatt is és napról napra is.Küzdök az érzelmeimmel és küzd Ő is.De az ellen is küzd,hogy nehogy megszeressen??? nem tudom.

2012. ápr. 12. 10:06
 54/82 A kérdező kommentje:
NEM 7 HÓNAPJA hanem másfél hónapja( uszkve)
2012. ápr. 12. 10:07
 55/82 anonim ***** válasza:
Tudod, mi csak a felszínből tudunk ítélkezni. Azt, hogy a nejed mitől küzd, vagy akar e ezt csak ő tudja sajnos. Csak mi a ferségből indulva mondunk dolgokat, hogy ez nem szép tőle.
2012. ápr. 12. 10:13
 56/82 A kérdező kommentje:
Ez az évünk rá fog menni a problémák megoldására.És ha lenne egy varázsgömbje valakinek megkérném,hogy had lessek bele.És vagy az egekbe érezném magam vagy a pokol legbelsőbb bugyrában.De mivel nincs gömb így csak a remény a kitartás és a HIT marad.
2012. ápr. 12. 10:13
 57/82 A kérdező kommentje:

Biztos bennem van a több és nagyobb hiba.Itt nincs fer vagy nem fer.Itt érzelmek vannak.Csak az soha nem mindegy ,hogy mikor melyik szerepet kapjuk.

ELHAGYÓ or ELHAGYOTT!!!!!

2012. ápr. 12. 10:16
 58/82 anonim ***** válasza:
Na jó kérdező. De amúgy nejed most lelki válságban is van ettől független is? Mert figyelj azért, most úgy elvárni még ezt is, hogy se házasélet, se az, hogy ne csaljon, azért ez sok így együtt. Most benned is, mire maradjon meg a láng, hogy lehet, hogy csak lila ködje van? Ez még nem biztos, hogy nem vállik el, és lehet vársz a semmire hónapokat még. Várni kell, de ne hónapokat azért.
2012. ápr. 12. 10:17
 59/82 anonim ***** válasza:
Amit most én látok ebben az egészben az,hogy nem tud rád férfiként tekinteni a feleséged.Ebben biztos hogy közrejátszik hogy nem dolgozol,én is sík ideg lennék ha a szüleim házára lenne ráterhelve a hitel,és egyedül küzdök.Elvesztetted a családfenntartó szerepet,úgyhogy először munkát keresnék de gyorsan,és közben próbálnám visszaszerezni.Ha otthon ülsz és keseregsz,nem lesz jobb.Legyél határozottabb,szedd össze magad,és bizonyítsd be,hogy te jobb vagy a másik pasasnál.
2012. ápr. 12. 10:20
 60/82 A kérdező kommentje:

úgy érzem kiveszett belőlem a reális gondolkodás.

A SZERELEM az iránta érzett szerelem mozgat

2012. ápr. 12. 10:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!