Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hagyja? Hogy öleljem,...

Miért hagyja? Hogy öleljem, Szorítsam? Ha mást szeret.

Figyelt kérdés

Még nem adta be a válópert nem beszélt még erről.

Van a rózsaszín köd ahogy Ő fogalmaz.Nem tudja meddig tart ez nála de most jó neki a másik figyelme. El akar válni.Házat eladni a gyerekkel nem tudom mi lesz.Most nincsenek ész-érvek.Hajthatatlan.Elengedtem ŐT .Bár mennyire is szeretem.Nem tudom elviselni a fájdalmat most úgy érzem.

2012. ápr. 12. 03:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
Persze. én sem téged hibáztatlak kérdező ahogy a többiek sem, mondjuk így más hogy már 13 éve együtt vagytok, gyerek, stb. De érted. Én legalábbis nem tudnék úgy lenni valakivel, hogy az mondta nekem, hogy mást szeret. Lehet, hogy találkoznak, csókolóznak, lefeküdnek, én meg a gyerek miatt alázzam magam? Jó, nincs gyerekem, de azért van egy határ ahol azt mondom, hogy azért magamra is gondolnom kell...
2012. ápr. 12. 08:25
 12/82 A kérdező kommentje:

nem tudom őt kész tények elé állítani mert nincs munkám.

A házunkon jelzálog van amit a szülei házára terhelt a K.bank.Próbálom tartani a férfi mivoltomat,de eddig mindig lepleztem ez érzelmeimet.Most már nem tudom.Annyira összetört ez a helyzet.Annyira szeretem,hogy még ha meg is csalt volna akkor is visszafogadnám. most úgy érzem!!

2012. ápr. 12. 08:32
 13/82 anonim ***** válasza:
De figyi már. Most le is feküdt azzal az emberrel, vagy ezt már nem is mered megkérdezni? Most figyi már ez a szereted meg ilyenek, figyi ilyenkor már a férfi mivoltodat előtte elvesztetted. sose fog úgy becsülni már szerintem, benne lesz, hogy te "elnézted neki". normális esetben vagyis inkább sok esetben már rég lekoptatatták volna róla azt az embert nem, hogy elnézed neki. Így xar, hogy nincs lóvéd, meg a gyerek is, de hogy képzeli ezt a nejed egyáltalán? Ha nem boldog veled válljon el, de ne alázzon már meg egy férfit... és még a nők dumálnak sokszor...
2012. ápr. 12. 08:35
 14/82 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem csalt meg.Még nem.A valóperről még nem esett szó.Nem hozta szóba .csak a tényt,hogy el akar válni.Sőt arra kért ne mondjam senkinek el a kapcsolatát.Talán plátói a (szerelem).
2012. ápr. 12. 08:40
 15/82 anonim ***** válasza:
De most ez egy beszélgetős neki a melóhelyen, vagy meló után taliznak és beszélgetnek...? És mikorra érik be majd azaz érzése vajon, hogy menjenek fel a pali lakására? Ne értsd félre a kérdésem, de veled még lefekszik? Mert tudod, ez is lehet bizonyíték, ha megkapja amit a teste kér máshonnan... az, meg hogy engedi, hogy öleld, stb. nekünk anyu is engedte mikor elköltöztünk aputól mikor jött az albiba de ez ilyen "nem vagyok bunkó" engedés volt, de ez meg tod fura, hogy látja, hogy öleled, közben meg már tudod, hogy van valakije. :s Muszály tökösebben nézni ezt a dolgot. És tényleg jót akarok.
2012. ápr. 12. 08:44
 16/82 A kérdező kommentje:

Tudom ki az az ember.

Tudom,hogy hívják.

Tudom hol dolgozik.

Szerintem bármikor szerezhet magának egy Nőt.

Csak egy (patron egy strigula)és megyünk tovább.

Ezt hogy magyarázod el agy szerelmesnek???

Ezért el kell engednem ŐT.

Csak mire észbe kap oda a ház a 13 év és egy gyerek.

Most úgy gondolja velem tovább nem.

2012. ápr. 12. 08:46
 17/82 anonim ***** válasza:
És ő nem tudja, hogy a csávó milyen fajta? Mert tod ilyenkor maga a férj, vagyis te hiába mondod amúgy. Neked nem fogja elhinni ez is tapasztalat amúgy a rokonságból. Ezt magának kell észrevennie. Az, meg, hogy majd rájön, mikor ki lesz használva, utána meg majd megy hozzád visszafele, hogy milyen hülye volt meg minden, azért ne haragudjon már meg a világ...... mi van itt?
2012. ápr. 12. 08:48
 18/82 anonim ***** válasza:
De ha most meghunyászkodsz, és vársz rá, mint egy kutyus, sose leszel többé érték a szemében,akiért küzdeni kell,aki nem egy szerencsétlen,.legfeljebb a h.lye papucs, akit visszafogadott. Én inkább kockáztatnék, és ha ő jön vissza sírva, még lehet a régi minden. Ha menne, van valaki, aki kisegítene, amíg munkád lesz?
2012. ápr. 12. 08:50
 19/82 A kérdező kommentje:

Nem tudom mikor találkoznak.Nem egy helyen dolgoznak.

Talán SMS vagy EMAIL.Vagy futó randi.

2012. ápr. 12. 08:50
 20/82 A kérdező kommentje:

Egyedül érzem magam nagyon.Ezen az oldalon is ezért (irkálok). De néha úgy érzem törik a jég.Inog a kártyavár.De az a pacák tán mindent meg ígér.Napról napra

ÉPÜL-BOMLIK,ÉPÜL-BOMLIK

2012. ápr. 12. 08:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!