Miért hagyja? Hogy öleljem, Szorítsam? Ha mást szeret.
Figyelt kérdés
Még nem adta be a válópert nem beszélt még erről.
Van a rózsaszín köd ahogy Ő fogalmaz.Nem tudja meddig tart ez nála de most jó neki a másik figyelme. El akar válni.Házat eladni a gyerekkel nem tudom mi lesz.Most nincsenek ész-érvek.Hajthatatlan.Elengedtem ŐT .Bár mennyire is szeretem.Nem tudom elviselni a fájdalmat most úgy érzem.
Egy kicsit fejtsd már ki.Te vagy a feleség?Ha igen,azért hagyja, mert szeret téged is,ill. kötődik még hozzád.
Szerintem.
2012. ápr. 12. 07:16
2/82 A kérdező kommentje:
Én a férj vagyok. Van egy másik az életébe 1,5 hónapja és rózsaszínben látja vele a világot.Ma reggel elment dolgozni és megfogta a kezem megpuszilt .Nem értem??
2012. ápr. 12. 07:19
3/82 anonim válasza:
Attól, hogy másba szerelmes, még nem kell téged gyülölnie. Örülj inkább, hogy emberi hangnemben tudtok beszélni egymással.
2012. ápr. 12. 07:55
4/82 anonim válasza:
Sajnál téged, még az átmeneti időszakában van. Tudom, hogy fáj, de szedd össze magad.
2012. ápr. 12. 07:58
5/82 A kérdező kommentje:
Pedig mostanában sokszor nagyon sokszor mondta "GYŰLÖLLEK".
Nem tudom , ma reggel nem volt kedve még dolgozni menni sem.Úgy éreztem mint ha itthon szeretett volna maradni.
Nem hiszem,hogy velem.Én úgy gondolom ha valaki szerelmes az nem letargikus.
2012. ápr. 12. 08:01
6/82 anonim válasza:
Szia. DE amúgy nem érzed ezt megalázónak? A szavadiban még te véded őt, hogy "lila köd" meg "nem tudja meddig tart..". ezt mégis hogy tudod elviselni? Hogy tudtad meg? Komolyan tudsz olyan nővel lenni aki már lehet lefeküdt mással? Vagy mesélj már erről, mert így teljes ha tudunk többet ha nem gond.
2012. ápr. 12. 08:06
7/82 anonim válasza:
Miért hagyja?
Talán mert lelkiismeret furdalása van miattad.
Vagy mert ő maga sem tudja eldönteni mit illetve kit akar.
Azt azért kérdezd majd meg tőle, ha elmúlik a rózsaszín köd akkor mindig tovább áll mindenhonnan? Mert előbb vagy utóbb minden kapcsolatban elmúlik.
2012. ápr. 12. 08:10
8/82 anonim válasza:
Na igen de ez most hogy? most ha ő hajszolni fogja állandóan a rózsaszín ködöt, neki a kérdezőnek csak az lesz, hogy van egy felesége, aki állandóan megcsalja. most ez nem lehet kifogás még az első esetnél sem, hogy de a rózsaszín köd. menjen már a pixába. azért egyenesség is létezik a világba milyen dolog ez, még ha mondjuk ő valotta is be. ha olyan típus akkor mindig is ezt az érzést fogja hajszolni.
2012. ápr. 12. 08:13
9/82 A kérdező kommentje:
nézzétek.13éve élünk együtt.10 éve vagyunk házasok.8éves a fiunk.valaha én is rózsaszín köd voltam tán? nem?Lehet,hogy megalázó a helyzet számomra.
2012. ápr. 12. 08:21
10/82 anonim válasza:
Mert így jó neki. Van egy szerelme, meg van egy lealázott vésztartalék. Az értékedet teljesen elveszíted a szemében, ha nem állsz a sarkadra. Én megmondanám: utolsó lehetőség, vagy ő, vagy én. Ha ő, pakoljon. Gyerek marad (már ha te tudod vállalni). Kibiztosítja magát, hogy legyen visszaút, ha nem is teljesen tudatosan, de téged közben porig aláz, nem szabad hagyni. Soha nem lesz így egyenrangú kapcsolatod vele! (Bár így kívülállóként én vérlázítónak tartom a helyzetet, de megértelek, ha te még szereted, és a család is fontos)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!