Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hagyja? Hogy öleljem,...

Miért hagyja? Hogy öleljem, Szorítsam? Ha mást szeret.

Figyelt kérdés

Még nem adta be a válópert nem beszélt még erről.

Van a rózsaszín köd ahogy Ő fogalmaz.Nem tudja meddig tart ez nála de most jó neki a másik figyelme. El akar válni.Házat eladni a gyerekkel nem tudom mi lesz.Most nincsenek ész-érvek.Hajthatatlan.Elengedtem ŐT .Bár mennyire is szeretem.Nem tudom elviselni a fájdalmat most úgy érzem.

2012. ápr. 12. 03:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
És mit csinálnál, éreznél, ha mondjuk be is valná, hogy már volt testiség is? Akkor is? mert ha igen akkor tényleg papucsság lenne, most szerelem ide vagy oda.
2012. ápr. 12. 10:24
 62/82 A kérdező kommentje:
A munkáról meg annyit küldöm boldog boldogtalannak de arra nem méltatnak,hogy le szaharjanak.40 felett nem kell ember??
2012. ápr. 12. 10:24
 63/82 anonim ***** válasza:
Hát na igen a melókeresés meg tutira nem feltétlen az álláskereső hibája. nem mindegy hol laksz, stb stb.
2012. ápr. 12. 10:27
 64/82 anonim válasza:
Szerintem ne aláztasd meg magad ennyire. Ha másba szerelmes had menjen. Idővel találsz magadnak mást. Szerintem az anyagiak másodlagosak ilyenkor... Viszont a gyereknek is jobb így mert nem látja hogy a szülei marják egymást... 8évesen már felfogja ezeket!
2012. ápr. 12. 10:27
 65/82 A kérdező kommentje:

Szerintem nem én vagyok az első sem az utolsó aki megbocsátaná ha így is van.És akit megcsalnak.van aki megtudja és van aki soha!!

A mi helyzetünkben már úgy gondolom mindegy.

2012. ápr. 12. 10:28
 66/82 anonim ***** válasza:
Hát igen, de mondjuk ha később visszamenne hozzád ha elmenne most, sosem jutna eszedbe, hogy más fogta, mással volt egy ágyba, stb stb?
2012. ápr. 12. 10:29
 67/82 anonim válasza:
Legtisztább felszámolni ezt a kapcsolatot...
2012. ápr. 12. 10:31
 68/82 A kérdező kommentje:
Arra kért beszéljek őszintén a fiunkkal.Megtettem.Hidd el megérti de nem tudja felmérni a helyzetet.Sőt apásabb lett mint volt.Mindent velem akar.A fiunk felnéz rám.Mert az apu mindent meg tud javítani.Hát ezt is megtudja.Hiába mondtam ez nem egy elromlott játék.De te ezt is meg kell,hogy javítsd!!!A feleségem is azt mondta " Ne nekem,hanem a gyerekeknek bizonyíts" de egy gyereknek úgy tudom bebizonyítani ha helyrehozom ?! Vagy veszni hagyom???
2012. ápr. 12. 10:35
 69/82 anonim ***** válasza:
De mit bizonyíts a gyereknek? Nehogy már most a feleséged feléjük irányít, hogy rájuk figyelj. Most nekik mit bizonyíts? Nem azért kacsingat félre mert rossz apa voltál, nem is emiatt van ez most.
2012. ápr. 12. 10:37
 70/82 A kérdező kommentje:
Nem rossz apa hanem felelőtlen!
2012. ápr. 12. 10:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!