Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hagyja? Hogy öleljem,...

Miért hagyja? Hogy öleljem, Szorítsam? Ha mást szeret.

Figyelt kérdés

Még nem adta be a válópert nem beszélt még erről.

Van a rózsaszín köd ahogy Ő fogalmaz.Nem tudja meddig tart ez nála de most jó neki a másik figyelme. El akar válni.Házat eladni a gyerekkel nem tudom mi lesz.Most nincsenek ész-érvek.Hajthatatlan.Elengedtem ŐT .Bár mennyire is szeretem.Nem tudom elviselni a fájdalmat most úgy érzem.

2012. ápr. 12. 03:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 A kérdező kommentje:

Tudjátok minden házasságban van hullám.Mi is sokszor hullám alján ill tetején utaztunk a 13 év alatt.

Megfelejtkeztem róla és csak magammal törődtem.

Figyelmes vagyok hidd el. Tán már nagyon is,de most elengedtem mint írtam.

2012. ápr. 12. 09:08
 32/82 anonim ***** válasza:

22-es vagyok!

Ha tudod ki az illető pasi, nincs mese, kösd fel a gatyádat és keresd meg, beszélj vele hogy mégis mit akar. Tönkretenni a családodat? Esetleg nevelni a gyerekedet? Aki úgy meg fogja utálni ahogy csak lehet, mert az apja helyébe akar lépni???

Ezt igenis meg kell lépned.

Lehet hogy a feleségednek ez nem fog tetszeni, de ezzel most ne foglalkozz. Idővel majd megbékél.

Barátoméknál is így volt.

Ja azt el is felejtettem írni, hogy kiderült a hódolóról hogy nem épp gyerekcentrikus. Úgy értem a közös életet gyakorlatilag neki idegen gyerekekkel vele nem lehetett elképzelni.

És talán ez az ami neked is segítségedre lesz. A férfiak többsége nem szívesen vállal be úgy egy összeköltözős vagy bármilyen kapcsolatot hogy ott van egy gyerek. Sokkal kötetlenebb ha olyan kapcsolta van ahol még nincs senkinek gyereke.

Talán lehet ronda szó, de épp a gyereked lesz az adu-ász a kezedben...

2012. ápr. 12. 09:08
 33/82 anonim ***** válasza:
szerinted ha a csávó tudja, hogy ő már tudja, hogy az ő feleségével flörtölget akkor érdekli, ha megkeresi a férj? Az olyan, már le is kopott volna, ha érdekelné, hogy tudja a házastárs is. Ha meg nem olyan típus a férj, hogy most menjen beszélgetni, ki tudja milyen típus még ha tudja is kicsoda, a vérmérséklete annak hogy milyen. Most balhézzon egy olyan dologban, ahol nem erőszak van, csak a feleség közeledését fogadja ő is. Nem szép dolgok ezek, de ezért mocskos amúgy az emberiség. Mint az állatok halljátok. :(
2012. ápr. 12. 09:13
 34/82 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom(22)nem ez a megoldás.Az ököljog nem old meg semmit az én olvasatomban.Az IDŐ a megoldás.Voltam már házas.6 évig voltunk együtt.Ott beszéltem a pacákkal.Még is elvitte a volt nejemet és az akkor4 éves lányomat.Ma is együtt vannak.Tudod nem akar a feleségem vele összebútorozni.nem akarja magát kiszolgáltatott helyzetbe hozni.
2012. ápr. 12. 09:14
 35/82 anonim ***** válasza:
Sajnállak. Komolyan.
2012. ápr. 12. 09:15
 36/82 A kérdező kommentje:
És a pacáknak mindegy hogy Ő vagy más.Állítólag 2 éve ismerte meg az ürgét.Akkor elküldte.Most újra a tűzhelyen a töltött kapi.X,hogy ennyi idő után milyen??? ()
2012. ápr. 12. 09:17
 37/82 A kérdező kommentje:

ÉS HA IGAZÁN SZERETSZ VALAKIT AKKOR EL TUDOD ENGEDNI.

eltudod engedni,hogy Ő is boldog legyen.

2012. ápr. 12. 09:19
 38/82 anonim ***** válasza:
Akkor már régebben is volt köztük valami, mert ha nem, nincs töltött káposzta amit írsz. Hát nem értem én ezt................................ Idő, idő.... de amúgy válaszolhatnál, nem szemét akarok lenni, de van köztetek házas élet? mármint érted mit kérdek.
2012. ápr. 12. 09:19
 39/82 anonim ***** válasza:

22-es vagyok ismét!

Hát.. én nem ökölvívásra gondoltam... csak beszélgetésre, de ha nem hát nem.

Figyi csak 1 ötlet volt.

Amúgy pedig egy szerelmes feleséget, aki épp második tinikorát éli, nem fogod tudni észhez téríteni ezt belátom.

Ha ő maga nem akar észhez térni akkor te sem fogsz hatással lenni rá.

Szomorú helyzet.

Nem is annyira téged sajnállak, mint inkább szegény gyereket. Az anya h.lyesége miatt összeomlik az élete.

Félreértés ne essék, téged is sajnállak, de őt még jobban.

2012. ápr. 12. 09:23
 40/82 A kérdező kommentje:
Nincs közöttünk szex
2012. ápr. 12. 09:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!