Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hagyja? Hogy öleljem,...

Miért hagyja? Hogy öleljem, Szorítsam? Ha mást szeret.

Figyelt kérdés

Még nem adta be a válópert nem beszélt még erről.

Van a rózsaszín köd ahogy Ő fogalmaz.Nem tudja meddig tart ez nála de most jó neki a másik figyelme. El akar válni.Házat eladni a gyerekkel nem tudom mi lesz.Most nincsenek ész-érvek.Hajthatatlan.Elengedtem ŐT .Bár mennyire is szeretem.Nem tudom elviselni a fájdalmat most úgy érzem.

2012. ápr. 12. 03:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 Editte válasza:

Hali:)

Bocsi', de az biztos, hogy Te a férj vagy, nem pedig a feleség aki így szeretné meggyőzni a férjet?

Ha nem, akkor igenis jól látod, hogy az önzetlen szerelem így működik! Aki menni akar, annak segíteni kell csomagolni! Idővel majd ráébred a valóságra, leszáll a szeméről a rózsaszín köd, viszont vissza tud jönni! Ez most számára egy tanulási folyamat, amiben, ha elég magas szinten vagy a szeretetben segíteni tudsz!:)

2012. ápr. 12. 09:33
 42/82 anonim ***** válasza:
Na de akkor érted kérdező. Most ez is milyen? Gondolom te vágynál rá és ő nem, most meg várod, hogy ő otthagyja a másikat, te meg csóválod a farkad. Nem tudom hallod. Xar neked tényleg. :(
2012. ápr. 12. 09:34
 43/82 A kérdező kommentje:

Tudjátok úgy gondolom,hogy egy vesztett helyzetben is tudni kell úriasan viselkedni.Nagyon nehéz.Indulat megalázás és düh nem vezet sehova.

Türelem

Szeretet

Apró figyelmesség.

Vissza kéne hódítanom,hát ezen dolgozom.

Tudjátok amennyi idő alatt leromboltad talán de több idő fölépíteni.Nem a mások meggyőzése a győzelem.

Hanem az én irántam érzett érzelem újraébresztése.

Azért nem fog visszajönni mert az (kirúgja).

2012. ápr. 12. 09:38
 44/82 anonim ***** válasza:
Látod, ez igaz amit írtál utolsó sorodban. Akkor ezek szerint már előtte is érezted, hogy nem igazán szeret már. Akkor ez is más. Akkor próbálj meg újjítani, bár tudom, ilyenkor ez meg ilyen teperésnek tűnik, de hátha összejön.
2012. ápr. 12. 09:40
 45/82 A kérdező kommentje:

IGEN ÉN VAGYOK A HÜLYE FÉRJ.

Aki remél,bizakodik,és türelemmel vár.

Nem tudom meddig.

Az előző feleségemet is úgy szerettem,hogy 3 évig visszavártam.Igen ennyire tudok SZERETNI egy NŐT!!

2012. ápr. 12. 09:42
 46/82 anonim ***** válasza:
Na de akkor úgy érzed, hogy elkövettél egy olyan hibát is mint az elsőnél azért látod is ezt be lehet a szerelmed mellett? Mert akkor valami láthatod, hogy nem jól működik. Sok nő szereti a változatosságot meg ilyenek, aztán, hogy a mai xar világba még ezen is munkálkodni kelljen ez nem igazán jó.
2012. ápr. 12. 09:45
 47/82 A kérdező kommentje:
Vakon hittem,hogy jól cselekszem.Pedig ha visszagondolok voltak előjelek de nem vettem komolyan.Én 43. Ő idén 40.
2012. ápr. 12. 09:45
 48/82 A kérdező kommentje:
És hiába kérdezem mit szeretne.Rövid távlatokban gondolkodik.
2012. ápr. 12. 09:48
 49/82 anonim ***** válasza:
Na igen, meg aztán ha nem igazán ilyen újjító típus az ember nem veszi észre, meg reméli, hogy rendbe jön magától minden. De érted most ez igaz, hogy ha most várod, hogy visszajöjjön, hogy elmúljon a köd, hogy most ha újjatasz észrevegye és akkor elfelejtse a másikat, hát nem tudom, hogy most a ködtől észreveszi e, hogy te újjítanál... te hogy látod ezt? mert ettől is függ. tod mikor hazamész a környezet ugyanaz, ugyanaz a robot, ezekbe is beleunnak a nők és lehet elfedi a te újjítani akarásodat.
2012. ápr. 12. 09:48
 50/82 anonim ***** válasza:
Figyelj! Egy családanya ne gondolkozzon rövid időre szerintem.
2012. ápr. 12. 09:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!