2 évig tartó gyermekelhelyezési per után hogy hagyhatja egy anya magukra a gyermekeket?
két évig húzódott a per. Anyuka akarta a gyermekeket.(pénzt)
mi már akkor sejtettük a jövőbeni terveit, de nem tudtuk bizonyítani. A bíróságot semmi nem érdekelte! Elhelyezés megtörtént és az anyuka most itthagyja a három gyermeket egyedül és megy külföldre dolgozni. két hetente hétvégén jön haza. Ez azt jelenti, hogy havonta 3-4 teljes napot lessz a gyerekekkel. A gyerekek apukájukhoz akarnak költözni, a per alatt is ez volt a tervük. Egyedül lehet így hagyni három gyermeket? láthatáskor kinek kell őket visszaadni, ha anya több száz kilométerre van az országon kívül?? Mit tehet egy elkeseredett Apa ilyenkor? Hiszen az utolsókig küzdött a gyermekeiért és most mégis teljesen egyedül maradnak???
Esetleg egy jó bérgyilkoson nem gondolkoztok?... Még egy húszast hozzácsaptok a 80-hoz, és egy életre le van a gond...
Na jó, viccet félre téve, nekem ez rettenetesen felhúzta most az agyamat.
Ti tartsatok ki egymás mellett! ÉS tényleg igyekezzetek megmozgatni minden követ! Ha tudtok erre hatni, a gyerekeket elküldhetnétek a gyámügyhöz. Ha ők mennek egyedül, a gyámügy jobban felfigyel rájuk.
Értem anyám 10 milliót kért annak idején... én ennyit értem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!