Léteznek apa-anya kedvencek ugye?!
Figyelt kérdés
én nem csak az én szüleimen hanem mások szülein is látom hogy pl. a három gyerek közül van 1 kedvencük. lehet hogy azért mert ő az első szülött vagy éppen mert ő a legkisebb de azért ő a kedvenc. mi 4-en vagyunk testvérek és én érzem hogy a hugom és én vagyok a kedvenc mert mi lányok vagyunk. de a barátnőméknél a barátnőm nővére a kedvenc mert ő az első szülött. szerintetek?2012. ápr. 5. 11:41
1/7 anonim válasza:
Igen. Többször a gyerek is választ. Pl. a nagyobbik fiam anyás, a kicsi meg apás. Úgyhogy nem mindig a szülő a "hibás", ha kedvence van.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is vannak kedvenc gyerekek. Egy szülő önakaratán kívül is jobban szereti kényeztetni valamelyik gyerekét. De ettől még a többit is nagyon szereti. Szerintem.
3/7 anonim válasza:
Nekem három gyermekem van és mindegyik a kedvencem:)Ti gyerekek másként látjátok,de mi szülők tudjuk,hogy minden gyermek egyforma számunkra!!:)Esetleg olyan van,hogy mindegyiket másért szeretjük.Legalább is én ezt gondolom.
4/7 A kérdező kommentje:
persze énis tudom hogy a töbit is szereti és hogy néha a gyerek választ de azért mégis kicsit kivételeznek az egyik gyerekükkel.
2012. ápr. 5. 11:51
5/7 anonim válasza:
hát ha igazságosan adok mindenkinek ugyanazt, pl. spenótot, akkor egyiket jutalmazom vele, másikat büntetem, mert nem szereti :) Vagy pl. a sok séta egyiknek büntetés, másik élvezi. Vagy nálad mit jelent a kivételezés?? Csak az egyik kap időt és jutalmat?
6/7 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy az egyik pl. 10ezer forintos táskát kap a másik 3ezer forintosat, az egyik-nek mindig a kívánságait lesik a másik kívánságai nem fontosak. az egyikben megbíznak a másikban sose. stb...
2012. ápr. 5. 12:08
7/7 anonim válasza:
hacsak nem kimondottan a 3ezreset akarja, tényleg igazságtalan. De többnyire a nagyobbnak szoktak drágább holmikat venni, mert ő tud rá vigyázni, mert ő már nagy.
A bizalom meg, hát biztos nem véletlen, nekem a nagy megbízható, amikor eltűnt egy üzletben, akkor sem estem pánikba, a kicsi meg önveszélyes, nagyon eleven, nem tudom, mi lesz később...
Viszont van egy pont, amikor már meg kell bízni a gyerekben, mert nem lehet mindig önállótlan, legfeljebb a saját kárán tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!