Mit csináljak ha anyám nem engedi hogy levágjam a szőrt a lábamról?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 20:12
2/55 anonim válasza:
Gondolom nem együtt zuhanyoztok. Leborotválod vagy krémmel leszőrteleníted is ennyi.
3/55 anonim válasza:
Hát... ha fiú vagy én se nézném jó szemmel...
4/55 A kérdező kommentje:
de nem engedi, mert aztmondja h o is megbanta s minden es ........ mar annyiszor montam neki de semmi haszna. Az egesz osztalytarsamnak mar le van es en egy szoros majom vagyok. :))))
2012. ápr. 4. 20:26
5/55 A kérdező kommentje:
lany vagyok.
2012. ápr. 4. 20:26
6/55 anonim válasza:
Úristen... Hány éves vagy, hol laksz? Hogy hogy megbánta? Szeretne inkább szőrös lenni? Szedd le nyugodtan...
7/55 anonim válasza:
Egyébként semmi köze hozzá, lányként alap dolog, csináld titokban vagy valami...
8/55 A kérdező kommentje:
egyértelmű hogy nem akarok az lenni, de gondolom nektekl is van anyátok és tudjátok hogy muilyenek. amugy nem mindenkié egyforma.de most ne képzeljtek egy hülyének csak normál akarok lenni.
2012. ápr. 4. 20:30
9/55 anonim válasza:
De most mit szenvedsz,elmész a boltba veszel krémet vagy habot meg borotvát és fürdés előtt leszeded. Vagy elmész kozmetikushoz és legyantáztatod. Hány éves vagy??
10/55 anonim válasza:
Hát, ha elkezded borotválni egyre több lesz, sötétebb színű és erősebb szálú. Ha nagyon fiatal vagy, azért nem engedi.
A te korodban még a farmernadrág is ledörzsöli, egyébként az is egy szőrtelenítő módszer. Vagy lehet világosítani a színét.
Amúgy meg nem jó mindenben a többiek után menni, majd látod te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!