Aki azt írta, hogy több lesz a szőr, attól az okos válaszolótól hadd kérdezzem meg, hogy mitől lesz több szőrtüsző a lábában, és hogy kerülnek oda???
Erősebb sem lesz (ezt azért mondják, mert amikor kinő, akkor még rövid, és erősebbnek tűnik a vége miatt), sötétebb sem, de ha mégis így lenne, az kit izgatna, ha úgyis mindig leszedi?
2012. ápr. 5. 13:02
32/55 anonim válasza:
15 éve borotválom magam mindenhol, nem erősebb nem nől gyorsabban DE sokkal esztétikusabb. Szedd le és kész!!!!
2012. ápr. 5. 15:56
33/55 anonim válasza:
Mi ez a szőrszálhasogatás ???? XD
2012. ápr. 5. 18:51
34/55 anonim válasza:
ha már ennyire fontos az osztálytársak szent véleménye, akkor szedd le anélkül, hogy tudná anyád, lefogadom, hogy fel se fog tűnni neki. ha azért nem engedi, mert "erősebb utána", akkor mondd meg neki, hogy ez kamu. bár az alapján, hogy itt is mennyien hiszik el még mindig ezt a hülyeséget, lehet, hogy nem tudod meggyőzni.
Én nem elhiszem ezt a hülyeséget, hanem a saját bőrömön tapasztaltam meg. De mindenki csináljon a testével, amit akar.
2012. ápr. 6. 09:33
36/55 anonim válasza:
Érdekes módon nekem is sokkal jobban nőtt a lábamon, mikor borotváltam. Korábban szép szőke volt, most jó fekete. Persze ez is ember függő, valakinek szinte nem is szőrös a lába, de ismerek olyat, aki a legtöbb férfit is megszégyenítené. De mióta epilálom azóta csak ritkul. (remélem azért leszek lepontozva mert TÉNYEKET írtam le)
2012. ápr. 6. 14:31
37/55 anonim válasza:
A te döntésed.
2012. ápr. 8. 11:33
38/55 A kérdező kommentje:
értsétek már h nem enegdi és én akkor nem fogom megcsinálni és ne mind mondjátok azt h vágjam le megh az én döntésem meg ilyenek mert olyan idegsitő :"
2012. ápr. 8. 16:03
39/55 anonim válasza:
Akkor szőrös maradsz amíg be nem töltöd a 18-at. De mi lesz, ha még akkor sem engedi?
2012. ápr. 8. 16:19
40/55 anonim válasza:
Áruld már el nekem Kérdező, akkor most mi a jó fenét vársz tőlünk?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!