Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen az anyám?

Miért ilyen az anyám?

Figyelt kérdés
Anyám nagyon jól főz és annyira jókat szokott főzni, hogy már csómószor kértem, hogy tanítson meg engem, hiszen szeretnék főzni normálisan. De folyton hülyít, hogy majd megcsínáljuk, ha meg én akarok valami tök könnyűt csínálni, akkor folyton elkezd nyavalyogni, hogy jaj ne, mert mindig csak kupit csínálunk a konyhában és utálja, ha a cuccai nincsenek a helyén, mert attól idegrohamot kap. Egyszer stikában amikor nem voltak itthon csínáltam kaját, egy egyszerűbb ételt: egy levest és tetszett neki, de csak azért mert nem volt ott akkor, amikor csínáltam. De a nehezebb kaják elkészítésénél sose szól, hogy menjek oda segíteni. 17/f
2012. márc. 31. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet úgy gondolja, hogy a nők feladata a főzés nem pedig a férfiaké. Vagy egyszerűen irritálja, hogy férfi van az ő konyhájában
2012. márc. 31. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Bárcsak a fiam olyan lenne mint te! :-) Én nagyon örülnék ha érdeklődést mutatna.

Te meg ne add fel, ne veszítsd el a főzés iránti érdeklődésedet. Nyüstöld továbbra is Anyukádat, hogy tanítson meg főzni! Nem igaz, hogy ezt csak a lányok csinálhatják. A férfiakból is vannak jó szakácsok!

2012. márc. 31. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Sőt... a férfi szakácsok jobbak is, mint a nők. :) Próbálkozz... Ne hagyd magad! :)
2012. márc. 31. 15:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Általában a nők utálják ha a konyhai cuccaik között matatnak.

Én a lányomnak emailben küldöm el a recepteket.Mindent leírok neki: sorrend, idő,mire vigyázzon, hol lehet valamit elbaltázni, mi veszélyes pl.dinsztelt rizsre hirtelen ráönteni a vizet, mert felcsap a gőz.

Egész komoly receptgyűjteménye van már, s ki is próbálgatja.Most a fiamnak küldözgeti át.

Gratulálok, hogy fiú létedre hozzáfogsz ilyenekhez!

Hogy fog neki a barátnőd, feleséged örülni, mert sok lány egy tejbegrízt nem tud megfőzni.

Ha akarsz valamilyen kaját készíteni, s történetesen ismerem a receptjét - elküldöm neked:))

2012. márc. 31. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:
INkább örüjél hogy főz rád.. Az én anyám az nem is tud főzni sem, Még egy tojásrántottát se tud elkészíteni, Étterembe meg nincs pénzem, van olyan hogy 2 napig éhezek mert az anyám nem ad kaját, és nem főz. 18/f
2012. márc. 31. 16:28
 6/6 anonim ***** válasza:

ülj oda mellé, ha főz, beszélgess vele közben, és nézd, hogy mit csinál.

Aztán, ja egyedül leszel, ki is próbálhatod. De mindig hagyj rendet magad után, mert ezek szerint erre kényes.

2012. ápr. 1. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!