Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért sajnál tőlem anyám...

Miért sajnál tőlem anyám mindent, és miért beszél velem így?

Figyelt kérdés

Folyamatosan rám van szállva, elviselhetetlen.

Ha tud valamiről, hogy mit kellene megcsinálnom. Pl: tanulni egy zh-ra, vagy leadni egy papírt a suliba, vagy jelentkezni valahová, napi szinte többször megkérdezi, akár heteken át!! hogy na mikor mész? Elintézted már? És tök normálisan elmagyarázom neki, hogy 1 hét múlva, vagy hónap végén stb, és akkor is mindennap megkérdezi, és letámad, hogy ismer engem, és hogy úgysem fogom elintézni, meg úgysem fog sikerülni, meg úgyis lemaradok róla.

Pedig mindent amit elértem magamnak köszönhetek! Kb annyi dolga volt a világon hogy engem megszült, azóta semmit nem csinál. Nem dolgozik!! Tizen akárhány éve! Itthon ül, és panaszkodik nekem meg a tesómnak meg apámnak, hogy neki milyen sz*r élete van, meg hogy mennyi mindent kell csinálni, ő milyen fáradt, neki wellnessre és 1 hónap!!!! kikapcsolódásra volna szüksége!!! Napi szinten fél órát-háromnegyed órát feltart a rinyálásával, mert ez már tényleg az amit ő csinál!! És csak panaszkodik, amikor a világon semmi baja és gondja!! Apám fizetését ő kezeli, napi 2 óra itthoni munka megárt neki!!! Nem tudom mibaja de elviselhetetlen, lehet klimaxol. Most pl azért hordott el mindenféle : "te senkiházi se**fej majomnak" mert hogy beraktam a mikróba 6 szem krumplit és az a baja, hogy nem kérdeztem meg őt, hogy esetleg ne csináljak-e neki is, amikor már félig alszik!! 10 percig elhordott mindenféle szemétnek!!

Ma arra is megjegyzést tett, hogy kimostam 2 adag ruhát, adagonként 15 percig!!!

Fáj neki ha egy nap megeszek 2 szelet kenyeret!!

Folyamatosan követeli hogy vásárolja otthonra van nekem pénzem!!

Sajnálja a havi 12 ezer ft-os ösztöndíjat!!

Közben magamnak fizetek mindent!!

Sokszor máshol eszem nem itthon

Most hogy még dolgozok is és havi 25 ezeret félreteszek, kiszámolja a munkahelyen eltöltött időből hogy mennyit kapok, ezért tudja. Olyanokat mond hogy de jó neked hogy csak itt élsz, ingyen!

Én nem kaptam soha semmi, van egy sz*r telefonom meg egy 20 éves tv-m!

Arra gyűjtök hogy vegyek újat, vagy hogy legyen félretéve egy kis pénzem!

De nagyon gyűlöli amiért van valamennyi pénzem.

Folyamatosan kötekszik

Miért ilyen velem?

Hogy lehet ezt bírni??

2012. márc. 27. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert idegbeteg idiót.a. Nekem mostohám ilyen, mindig panaszkodik, semmi nem jó neki, belém köt, megaláz, alkalmazkodni képtelen... á, marha!
2012. márc. 27. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Én a helyedben Fognék magam mellé egy jó párt, aztán a megtakarított pénzből úgy lelépnék albiba, mint annak a rendje. De előtte még jól beolvasnék neki, hogy vegye észre magát, hogy 10 éve otthon ül, nem dolgozik, ha hiánya van akkor menjen el 4 órába valahova, és cseszegetésért cserébe ne várjon tőled semmit.

Apukád nem szól semmit? Miért tűri, hogy a némber anyukád meressze a hátsóját és költse a pénzét? Vele nem tudsz beszélni?

Én amint lehetőségem lenne lelépnék.

2012. márc. 27. 22:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Én is azt a lehetőséget várom, hogy lelépjek és valószínű hogy ahogy írtad, előtte beolvasok neki

De ha jobb kedvem lesz, és nem leszek lelkileg labilis akkor egyszerűen csak megköszönöm neki azt a csodás semmit, amit kaptam tőle és megkérem hogy többet ne foglalkozzunk egymással.

Igen amúgy azt kellene hogy elmenjen dolgozni, és levezesse az ideget, bár nemtudom mitől ideges.

De volt már hogy dolgozott 3 hónapot!! Itt volt a munkahelye bicajjal 3 percre, és akkor is mindennap panaszkodott hogy neki milyen rossz.. De neki igazából eddig minden munkahelyén rossz volt. Fantasztikus 20 év alatt amióta engem megszült, volt 5-6 próbálkozása, minden hol pár hónap. Összességében talán ebből a 20 évből 3 évet dolgozott.

Apám sajnos alkoholista lett :(

Szóval nincs senki ;(

2012. márc. 27. 23:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom apudat, de egy ilyen nő, mint anyud mellett nem csoda :S

Anyukád akkor lesz majd bajban, ha egyszer csak magára marad. Gondolom a nagy unalmában nincs kibe belekötni, ezért te vagy a célpontja.

2012. márc. 27. 23:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj el minél messzebbre.Szerintem a városból is elkéne majd tűnnöd,ha lesz állásod és külön albérleted.Már cak azért, hogy nehogy átjárkáljon hozzád a lakásodra is panaszkodni....Ha apud nincs,és anyud nem talál valakit aki eltartja,akkor lehet még majd öregkorában neked kell eltartanod...Akkor majd azzal zsarol,hogy dehát felnevelt stb és pelenkázott is téged...
2012. márc. 28. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!