Mennyi pénzt adtok haza 1 hónapban? Az normális hogy a tesóm nem ad haza semmit? Közben anyam fizeti a hitelét a nyugdijabol meg mindent kajara alpig marad pénze és tőlem szokott kérni meg másoktol eladósitjq magát. Mig tesom gyüjti a pénzét
Ez nevetséges!!!
Mi az hogy dolgozik, már 28 és nem ad haza semmit??
Miért használja ki az anyját, és miért érzi így jól magát, hogy az anyának máshonnan kell pénzt kérnie?
Hát én a helyedben jól megmondanám a magamét a tesómnak.
Ha nagyon jól álltok anyagilag, és nem hiányzik az a pénz, amint anyudnak adsz, akkor segíts rajta. De ha nektek is lenne mire költeni, vagy simán csak megtakarítani, akkor ez így nem mehet tovább.
Ez nagyon igazságtalan!!
Így azt mondom, máséból könnyű hbo-t nézni, meg mindent. Inkább neki kéne segítenie, nem elvenni a pénzt.
Igen, nálunk ez megengedhető (nem dicsekszem, ez az igazság), de biztos vagyok abban, hogy fordított esetben mi is segítenénk a szüleinket, sőt volt is már rá példa. Szóval nem, nem normális.
Az előző voltam
Én 16 évesen már melóztam.
Első fizetésemtől kezdve havonta legalább harmincat leteszek az asztalra. Szüleimnek eléggé sok pénzük van, de még így is egyfolytában belémkötnek hogy keveset adok. Amikor nem laktam velük akkor is adtam haza kb egy huszast. Ha legközelebb el tudok költözni nem fogok hazaküldeni semennyit, mert nincs pénzem soha semmire. Egyfolytában azzal zaklatnak hogy sokat fogyaszt a gépem, és azon kívül nem is használok mást ami fogyasztja az áramot. Mindig spórolnak valami "fontos" dologra mint pl a 6 milliós kocsi :D Múltkor hétvégén elkezdett durván fájni a fogam, ügyeletre kellett mennem vele. Akkor pont nem volt pénzem. Még a busz, meg a gyógyszer árát is sajnálták tőlem, adtak rá, csak mondták hogy drága :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!