Mit csináljak ha anyám nem engedi hogy levágjam a szőrt a lábamról?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 20:12
51/55 A kérdező kommentje:
Beszélhetnéd egy kicsit normálisabban ne mutasd meg, hogy milyen paraszt vagy. :) Am nem vagyok béna csak olyannak neveltek, hogy mindig halgassak a szüleimre és becsüljem meg őket. És anyámmal megbeszéltem és mondtam neki, hogy idén még kibirható lesz, de jövőbe amikor már 14. éves leszek akkor ha enedi ha nem leváom. Idén még kibirom, mert nem tart olyan sokat a nyár.
2012. aug. 3. 11:34
52/55 anonim válasza:
Jövőre is ugyanaddig fog tartani a nyár, mint idén. Ha most kibírod, akkor akár örökre is.
53/55 anonim válasza:
ennyi: a nyár minden évben ugyanannyi ideig tart, osztályelső bár a fogalmazás és helyesírás még nem a legtökéletesebb:)
A kérdésed tulajdonképpen felesleges volt, mivel ugyis hallgatsz a szüleidre, és bárki bármit írhat neked úgysem lesz szőrtelenítve a lábad, ami egyébként szerintem nem szégyen 13-14 akár 15 éves korban sem...
További szép nyarat...:D
55/55 A kérdező kommentje:
Nem vagyok székely..
2012. aug. 4. 06:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!