Normális az ilyen anya?
Normális. Az ő szemszögéből az.
Mindenkinek azzal a családdal kell élnie, akit kapott. A barátnőd édesanyja ilyen, kész.
anyám is mindig azt mondja, hogy kövér vagyok meg sokat eszem, na de van nekem szám is és leállítom, nehogy ő tudja már, hogy én éhes vagyok-e vagy sem
Ha nem tetszik neki hogy eszem akkor vonuljon be a szobába és nézze a tévét.
Barátnődnek sem ártana kinyitni a száját és megvédeni magát.
Talán így akarja megakadályozni, hogy gyermekéből egy elhízott, alaktalan nő legyen. Az evésre való odafigyelés, és a sport fiatal korban sokat számít, hogy később milyen testalkatú lesz valaki.
Bár én a helyében inkább azt válogatnám meg szigorúbban, hogy milyen étel kerüljön az asztalra, és ha valaki éhes, akkor a mennyiségben nem valószínű, hogy korlátoznám.
Egyszer meghívott vendégésgbe egy gimnáziumi barátnőm.
Halálra kínálgatott az anyukája sütivel, a végül vettem két darabot, nem szoktam vendégségben nassolni.
Erre másnap hallom suliban, hogy kiakadt az anyuka-és a lányka, hogy felzabáltam a süteményestálat.
Őt is így nevelte az anyuka, a végén a csaj aerobic edző lett, aztán anorexiás, évek óta nincsen menstruációja.
Ha valaki 55 kg felett van, az már kövér disznó szerinte.
Bocs, hogy ilyen hosszan leírtam a saját tapasztalatomat,
rám is rám szóltak, ha többet ettem a kelleténél, de szerintem vannak durva szélsőségek is, ami önbizalomhiányhoz, és más bajokhoz vezethet.
Nem kérdezted még barátnődet, miért nem szól vissza kedvesen?
ma 10:26
Igen azzal egyetértek, hogy bizony meg kell válogatni mit eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!