Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az ilyen anya?

Normális az ilyen anya?

Figyelt kérdés
A barátnőm anyukája elég furcsa. Egyszer mikor ott voltam náluk és éppen vacsiztunk, azt mondta a lányának: neked nem szabad ma többet enned. Meg ilyenek. A barátnőm nem kövér, de nem is végén (pont jó a súlya) de az anyukája állandóan azt mondja neki, hogy kövér, meg hogy ennyi idősen sokkal vékonyabbnak kell lennie. Annyira sajnálom, hogy lehet ilyen anya? Meg állandóan azért piszkálja, mert nem jó sportoló.

2012. ápr. 6. 10:07
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*vékony
2012. ápr. 6. 10:09
 2/13 anonim ***** válasza:
37%

Normális. Az ő szemszögéből az.

Mindenkinek azzal a családdal kell élnie, akit kapott. A barátnőd édesanyja ilyen, kész.

2012. ápr. 6. 10:15
 3/13 A kérdező kommentje:
Oké. Tudom, de nagyon rosszul esik neki.
2012. ápr. 6. 10:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

anyám is mindig azt mondja, hogy kövér vagyok meg sokat eszem, na de van nekem szám is és leállítom, nehogy ő tudja már, hogy én éhes vagyok-e vagy sem

Ha nem tetszik neki hogy eszem akkor vonuljon be a szobába és nézze a tévét.

Barátnődnek sem ártana kinyitni a száját és megvédeni magát.

2012. ápr. 6. 10:24
 5/13 anonim ***** válasza:
37%

Talán így akarja megakadályozni, hogy gyermekéből egy elhízott, alaktalan nő legyen. Az evésre való odafigyelés, és a sport fiatal korban sokat számít, hogy később milyen testalkatú lesz valaki.

Bár én a helyében inkább azt válogatnám meg szigorúbban, hogy milyen étel kerüljön az asztalra, és ha valaki éhes, akkor a mennyiségben nem valószínű, hogy korlátoznám.

2012. ápr. 6. 10:26
 6/13 anonim ***** válasza:

Egyszer meghívott vendégésgbe egy gimnáziumi barátnőm.

Halálra kínálgatott az anyukája sütivel, a végül vettem két darabot, nem szoktam vendégségben nassolni.

Erre másnap hallom suliban, hogy kiakadt az anyuka-és a lányka, hogy felzabáltam a süteményestálat.

Őt is így nevelte az anyuka, a végén a csaj aerobic edző lett, aztán anorexiás, évek óta nincsen menstruációja.

Ha valaki 55 kg felett van, az már kövér disznó szerinte.

Bocs, hogy ilyen hosszan leírtam a saját tapasztalatomat,

rám is rám szóltak, ha többet ettem a kelleténél, de szerintem vannak durva szélsőségek is, ami önbizalomhiányhoz, és más bajokhoz vezethet.

Nem kérdezted még barátnődet, miért nem szól vissza kedvesen?

2012. ápr. 6. 10:33
 7/13 anonim ***** válasza:

ma 10:26

Igen azzal egyetértek, hogy bizony meg kell válogatni mit eszel.

2012. ápr. 6. 10:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Sok szülő a gyermekénél szeretné látni megvalósulni a be nem teljesült álmait, vágyait. Ezzel nem is lenne baj, ha nem kényszerítené rá az akaratát, ha tudomásul venné, hogy minden ember más, önálló egyéniség, alkat. Sajnos vannak, akik a gyermeküket a tulajdonuknak tekintik.
2012. ápr. 6. 10:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem mer neki visszaszólni, csak 14 éves. Meg az anyukája annyiszor mondja neki, hogy kövér, hogy már ő is azt hiszi.
2012. ápr. 6. 10:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Valahol az édesanya is áldozata a ma oly divatos mizériának. Állandóan azt sulykolják---formáld a testedet-eget verő bűn 36 kilónál nehezebbnek lenni- a konditerembe járás létszükséglet, nélküle nem lesz sikeres az életed.
2012. ápr. 6. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!