2 évig tartó gyermekelhelyezési per után hogy hagyhatja egy anya magukra a gyermekeket?
két évig húzódott a per. Anyuka akarta a gyermekeket.(pénzt)
mi már akkor sejtettük a jövőbeni terveit, de nem tudtuk bizonyítani. A bíróságot semmi nem érdekelte! Elhelyezés megtörtént és az anyuka most itthagyja a három gyermeket egyedül és megy külföldre dolgozni. két hetente hétvégén jön haza. Ez azt jelenti, hogy havonta 3-4 teljes napot lessz a gyerekekkel. A gyerekek apukájukhoz akarnak költözni, a per alatt is ez volt a tervük. Egyedül lehet így hagyni három gyermeket? láthatáskor kinek kell őket visszaadni, ha anya több száz kilométerre van az országon kívül?? Mit tehet egy elkeseredett Apa ilyenkor? Hiszen az utolsókig küzdött a gyermekeiért és most mégis teljesen egyedül maradnak???
Egyébként szerintem teljesen mindegy, hogy külföldön vagy belföldön van-e, a lényeg az, hogy nincs a gyerekeivel.
Várom a fejleményt!!
Köszönöm az érdeklődést. A gyerekek velünk vannak, a hivatalok dobálóznak, nem igazán tudnak mit kezdeni a helyzettel. Azt mondják ne adjuk vissza a gyerekeket. Iskolát intézni még csak ma sikerült. Rendőrségi feljelentés megtörtént. Anyuka azt mondja , ha meghosszabbítják féléves szerződését és kinn maradhat külföldön, akkor hajlandó megegyezni a gyerekekkel kapcsolatban. Akkor élhetnek velünk. Ha hazaküldik, mert nem felel meg a munkája, vagy nem sikerül a vizsgája akkor nem adja őket. Kérdezem én, mik ezek a gyerekek? Tárgyak amit csak úgy kölcsönadunk?
A gyerekek leírták a bíróságnak és elmondták a gyámügyi osztály vezetőjének, hogy itt szeretnének élni. A megfelelő szervek bólogatnak, de meg kell várnunk a tárgyalást. Jelenleg ott tartunk, hogy novemberig kölcsönkaptuk őket. Röhejes nem?? Kíváncsi vagyok a bíróság mit szól mindehhez. Hangfelvétel készült az anyukával történt beszélgetésről.
Nem semmi. Az anyának (bár nem nevezném így) csak a pénz számít. Kint meglesz az a bevétele, ami neki kell, de itthon csak úgy gondolom, ha megkapja a gyerektartást.
Szegény gyerekek. Remélem számításba veszi a bíróság az egész történteket, és nem adja vissza az anyának! De legalább most egy kicsit nyugi van, együtt vagytok! Én semmi szín alatt nem is adnám vissza őket! Inkább pereskednék évekig.
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!