Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó már kamaszként...

Miért jó már kamaszként szinte házasságban élni a másikkal?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy konzervatív a felfogásom, de nem bírok felette napirendre térni, hogy miért jó 18 éves kor alatt már úgy élni, mint egy házaspár? Ha akár egy közösségi oldalra nézek fel több 16-17 éves írogatja, milyen jó volt az együtt töltött hétvége. Ennyi idősen a következő heti dolgozatomra készültem, vagy a kertben segítettem, és nem volt ez olyan rég.

A kérdésem apropója a saját testvérem volt, 19 éves fiú, aki így 6 fele elköszönt itthonról, helló család, majd vasárnap jövök. Szerinte így normális, napi 4 éjszakát együtt aludni az érettségire készülő barátnővel. Rám tudtak egykor hatni a szülők, a barátommal találkoztam hetente 1X-2X, hogy a suli rovására ne menjen,és fel is fogtam, tudtam az egyetem múlik ezen. Leszögezném nem vagyok irigy rájuk, csak megbotránkoztat.

2012. márc. 30. 19:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
62%
18 vagyok, én is idén érettségizem. A barátom 24 éves. 2 éve vagyunk együtt, nagyjából fél éve voltunk együtt mikor először nála aludtam. Azóta szinte minden nap együtt alszunk, hétköznapokon is. Nálunk nem botránkozik meg se az én családom, sem az övé. 20 km-re lakunk egymástól, így amikor én alszok a barátomnál akkor 5 perc alatt ott tudok lenni suliban, mert a mellette lévő utcában lakik. Ha ő alszik nála, akkor reggel kicsit korábban ébredünk és beautózunk a városba, letesz engem a sulinál ő pedig megy tovább dolgozni. Hétvégente is sokat vagyunk együtt, de mindig máshol alszunk, mert az ő szülei elváltak és mindkettőjükhöz szeretünk menni. Nálunk a hétvége mindig családi körben telik, bárkinek a szüleinél is legyünk. Ennek ellenére tudok tanulni is, mert persze külön is töltünk időt, illetve nem minden éjjel alszunk együtt, csak nagyjából. De nem félek az érettségitől, van annyi eszem, hogy a szerelmem miatt nem mondok le a főiskoláról. Szerintem egy 18 évesnél már megvan ez a fontossági sorrend és be tudja osztani az idejét annak megfelelően, hogy neki mennyi időre van szüksége ahhoz, hogy jól fel tudjon készülni a következő témazáróra, vagy akár a mi esetünkben az érettségire. Gondolom akik nehezebben tanulnak, ők többet fordítanak erre és kevesebbet találkoznak a szerelmükkel, akik viszont ilyen szerencsések mint én, hogy 4 év alatt minden rám ragadt és az érettségitételeket már csak ismételnem kell, megengedhetik maguknak, hogy minél többet töltsenek a barátjukkal/barátnőjükkel. Persze biztos van akit nem érdekel az érettségi és csak a buli/pasi/szerelem/stb. érdekli, de nekik mindegy lenne, ha nem lenne barátjuk, akkor sem érettségiznének jobban.
2012. márc. 30. 23:40
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnálom a negatív lepontozásokat, látom sokakat sértett más véleménye. Az információhiányt pótolva, minden hét ugyanígy zajlik, 4 nap együtt, másik 3 napon hazajön késő este enni és aludni,meg pénzért. A barátnőjével és annak családjával együtt ez így normális, jah igen, és falusiak vagyunk, még küldjük is nekik a hazait... A szélsőséges helyzetekre pl. árvaság nem vonatkozott a kérdés, de ez azt hittem egyértelmű.
2012. márc. 31. 18:39
 23/23 anonim válasza:
Az ékezet ómódi dolog?????
2012. ápr. 17. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!