Miért jó már kamaszként szinte házasságban élni a másikkal?
Lehet, hogy konzervatív a felfogásom, de nem bírok felette napirendre térni, hogy miért jó 18 éves kor alatt már úgy élni, mint egy házaspár? Ha akár egy közösségi oldalra nézek fel több 16-17 éves írogatja, milyen jó volt az együtt töltött hétvége. Ennyi idősen a következő heti dolgozatomra készültem, vagy a kertben segítettem, és nem volt ez olyan rég.
A kérdésem apropója a saját testvérem volt, 19 éves fiú, aki így 6 fele elköszönt itthonról, helló család, majd vasárnap jövök. Szerinte így normális, napi 4 éjszakát együtt aludni az érettségire készülő barátnővel. Rám tudtak egykor hatni a szülők, a barátommal találkoztam hetente 1X-2X, hogy a suli rovására ne menjen,és fel is fogtam, tudtam az egyetem múlik ezen. Leszögezném nem vagyok irigy rájuk, csak megbotránkoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!