Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságban, vagy komoly...

Házasságban, vagy komoly kapcsolatban élő férfiak (és nők) miért flörtölnek a neten/facebook-on?

Figyelt kérdés
Minden esetben a kapcsolatban kell keresni a hibát, vagy ezek csak ártatlan, teljesen természetes flörtök? És ha a flört már szexchat-be csap át? Ti hogy látjátok?
2012. jan. 27. 15:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nincs személyes tapasztalatom. Gondolom a hétköznapok unalmát akarják így feldobni. Csak szerintem azt kapcsolaton BELÜL kell tenni, és nem ilyen olcsó kis flörtökkel. A szexchat pedig mindenképp elfogadhatatlan. Én azt gondolom, nem az a megcsalás, amikor lefekszem valakivel a páromon kívül, hanem az, ha olyasmit teszek/mondok ellenkező neműekkel, amit nem akarnék, hogy ő is lásson. Igyekszem úgy viselkedni mindig, hogy ha véletlen nézne láthatatlanul valahonnét, akkor is büszke lehessen arra, hogy én vagyok a társa. :)
2012. jan. 27. 15:17
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint soha nem csinálnék ilyet, ha feleségem van, és már 8 éve van.

Ezek számomra nem teljesen természetesek, miért lenne az. Aki ilyet csinál, főleg szexchat.. ott a kapcsolatában biztosan problémák vannak.

Egy boldog házasságban/párkapcsolatban nem fér meg az ilyesmi szerintem.

29/F

2012. jan. 27. 15:17
 3/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, teljesen egyetértek. a mi jónak tűnő házasságunkban viszont előfordult, de hiába a sok beszélgetés (nem vádaskodás) és a kedvesség, stb. a férjem szerint itthon minden rendben, ő csak hülye, ezért csinálja ezt, nem tud rá más magyarázatot adni.
2012. jan. 27. 15:20
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Unatkozik a kapcsolatában.

Amúgy szerintem nem természetes dolog, valami biztos hiányzik neki.

2012. jan. 27. 15:22
 5/23 anonim ***** válasza:
58%
mert adott esetben ad egy kis izgalmat, plusz energiát... szerintem az ártatlan flörtökkel egy jól működő kapcsolatban semmi probléma nincs. normális esetben tudnia kell mindkét félnek, hogy hol van a határ...mi az, ami még belefér és nem ártalmas a kapcsolatra nézve és akkor no problem. 8 éve vagyunk együtt a párommal, évek óta házasok vagyunk. és igen, előfordultak mindkettőnk részéről ilyen kis flörtök...nyíltan, egymás előtt. és soha semmi gond nem volt ezekből..... 27/nő
2012. jan. 27. 15:26
 6/23 A kérdező kommentje:
És hogyan derítheném ki, hogy mi? Sokat próbálok vele beszélgetni (mint írtam is, nem vádaskodom), de állítja, nem hiányzik neki semmi. A szexuális életünk szerintem változatos, mindenesetre én vagyok a fantáziadúsabb, így nem hiszem, hogy ez lenne a gond, vagy mégis? Hogyan lehetne rábírni arra, hogy elárulja, mi hiányzik?
2012. jan. 27. 15:28
 7/23 A kérdező kommentje:
Bocs, a kommentet a 15:22-es válaszolónak írtam, arra, hogy valami hiányzik a kapcsolatból. De bárki ad tippet, megköszönöm.
2012. jan. 27. 15:29
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudhatod, hogy mi hiányzik neki.

Lehetsz Te nagyon jó nő, biztos az is vagy, meg kreatív, meg minden, ha neki kell a MÁS.

Aki nem Te vagy.

Valószínűleg kedves és csinos nő vagy, mégis van férfi, akinek ez nem elég, vagy kevés, vagy mást akarna...

Ez nem rajtad múlik, hogy ő mit csinál.

Ne emészd magad ezen, hogy mit rontasz el, vagy mit kellene még tenned!

Csak légy az, aki vagy!

Valószínűleg a lelked is kitehetnéd, akkor is ezt csinálná.

2012. jan. 27. 15:33
 9/23 A kérdező kommentje:
15:33, köszönöm, momentán nekem sem jut eszembe más, csak hogy nem ÉN kellek neki, hanem MÁS. Az meg nem tudok lenni. Csak kérdés, hogy így akarok-e élni egy életen át, hogy a férjemnek más(ok) is kell(enek).
2012. jan. 27. 15:36
 10/23 anonim ***** válasza:

15:26:

A kulcsszó a "nyíltan, egymás előtt". Ha titkolózni kell, az a nagy baj.

2012. jan. 27. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!