Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságban, vagy komoly...

Házasságban, vagy komoly kapcsolatban élő férfiak (és nők) miért flörtölnek a neten/facebook-on?

Figyelt kérdés
Minden esetben a kapcsolatban kell keresni a hibát, vagy ezek csak ártatlan, teljesen természetes flörtök? És ha a flört már szexchat-be csap át? Ti hogy látjátok?
2012. jan. 27. 15:14
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
0%
Mert unalmas egy nő mellett élni sok évet, szerintem természet ellenes is:)
2012. jan. 31. 00:59
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Az itteni válaszokból is kiderül, nem vagyunk egyformák. Olyan sokféleképpen szeretünk - bízunk és ítélkezünk. És ez így van a párkapcsolatokban is: sokféle. Vannak, akik maga libidőjuak, mások kevésbé. Vannak, akik hűek - mások egyáltalán nem, nem is értik, mi az és miért kellene. Vannak, akik monogámok - mások pedig a legyet is röptiben. Bizony, ezért azt gondolom, neked kell, kedves kérdező megítélni, hogy a Ti kapcsolatotokban mi a legjobb. Bár a többiek véleménye segíthet, az a tapasztalatom, hogy általában a kérdésfeltevő - így magam is - önigazolást vár. Az én férjem félrelép(eget)ett, beismerte, hogy olyankor gyenge volt, s mikor kérdeztem, miért - a válasza: nem tudja, más volt. Figyelj, kedves Kérdező! Én mindent megadtam sexben, feleségként, anyaként, háztartásbeliként - ó, még többet is, mint kellett volna - de MÁS asszony, nő - nem lehetek. Mindenki csak EGY. Hát, tényleg vannak ilyen emberek (talán nőben is, mért is ne). Bizonyos embereknek egyszerűen KELL a más, ami nem a választott, másoknak meg elég az egy. Ilyenek vagyunk. Szeresd és kényeztesd a párod, ha meg akarod tartani, mert szereted. Próbáld a kedvét keresni, elvarázsolni, búgni, bújni - amit szeret. Oda kell figyelnünk egymásra!
2012. jan. 31. 02:22
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem az illető(k) újat akarnak a kapcsolatukba, legtöbben nem vallják be, hogy már unalmas az életük és valami újat akarnak, de ezzel az újjal a kapcsolatukat is tönkre teszik.

Én erre gondolok, szerencsére a kapcsolatom jó és nincs ilyen problémánk, emiatt ez csak elgondolás.

2012. jan. 31. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!