A párom szépen szólva mindenért leszid, amikor jön hozzám. Hogy oldjam ezt meg? Már rettegek, ha jön.
Kopog, kinyitom, beengedem. és kezdődik.
Miért nem a szájára adtam puszit. Miért nem vagyok még kész? ne piszkáljam a pattanásaimat a tükörben. stb stb
Már megbeszéltem vele, hogy ez engem zavar. Megértette.
Másnap feljön és amíg rám várt nézelődött és azt kereste mibe köthet bele, pl anno ilyenek voltak, hogy a hűtőajtón volt egy folt, ma már ragyog minden ha jön, erre most belekötött abba miért a földön van a krumpli - elővettem kaja készítéshez, a kukához közel, pucolni. Lehet hogy helytelen, nem ez a lényeg, hanem hogy már ott tartok, hogy ha meghallom, hogy megállt a ház előtt kocsival, szabályosan megáll bennem a vér is.
Mit tegyek?
de mitől lesz valaki ilyen amikor találkozik a párjával?
bennem olyankor az van, ha én megyek hozzá, hogy készülődöm, kicsit izgulok, alig várom már, hogy oda érjek, és azon vagyok amikor megérkezem, hogy felvegyem a ritmust azzal, amit épp csinál, vagy hangolódom a hangulatára
pl ha tv-zik, odabújok, ha főz, neki állok segíteni, ha fürdik, addig bemegyek hozzá beszélgetni, vagy viszek be egy pohár bort, stb stb.
és szerintem senkiből nem a dac jön elő, amikor megérkezik a párjához.
Tehát az ő hangulata eleve miért lehet ilyen. mitől? mivel szolgálhattam erre?
Én nem maradnék egy olyan kapcsolatban, ahol nem örömöt érzek, ha a párom hazaér vagy meglátogat, hanem stresszelek.
Megbeszéltétek, nem hajlandó változtatni rajta, akkor mi értelme van vele lenni?
amúgy csak velem kötekedik mindig. a párjával. rokonaival, ismerőseivel, barátaival, mindenkivel nagyon kedves.
ezt csak én kapom.
ha más lenne a természetünk, szakítani kellene, úgy, hogy szeretjük egymást, ami megkeserítené még a szakítást is :(
Hét ha már eléggé beidegeltem magam a beszólásain, elmondanám neki, h ha nem tetszik valami, el lehet menni, és vissza sem kell jönni.
Alapvetően nyugodt természetű vagyok, ha valaki kötözködik velem, inkább próbálom figyelmen kívül hagyni, de az ilyen kákán is csomót kereső emberek nagyon fel tudnak húzni.
17: ezt már mondtam neki, nem érdekli a véleményem. abszolut.
18: el is küldtem már, és amikor már békülőben voltunk, hatalmi harcot csinált abból, hogy én menjek hozzá, nehogymá ő jöjjön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!