A párom szépen szólva mindenért leszid, amikor jön hozzám. Hogy oldjam ezt meg? Már rettegek, ha jön.
Kopog, kinyitom, beengedem. és kezdődik.
Miért nem a szájára adtam puszit. Miért nem vagyok még kész? ne piszkáljam a pattanásaimat a tükörben. stb stb
Már megbeszéltem vele, hogy ez engem zavar. Megértette.
Másnap feljön és amíg rám várt nézelődött és azt kereste mibe köthet bele, pl anno ilyenek voltak, hogy a hűtőajtón volt egy folt, ma már ragyog minden ha jön, erre most belekötött abba miért a földön van a krumpli - elővettem kaja készítéshez, a kukához közel, pucolni. Lehet hogy helytelen, nem ez a lényeg, hanem hogy már ott tartok, hogy ha meghallom, hogy megállt a ház előtt kocsival, szabályosan megáll bennem a vér is.
Mit tegyek?
Különbözőek vagytok, így leélni egy életet nem lehet, már most szakítanék a helyedben.
Egyébként amiket sorra felsoroltál, engem is zavarna, épp ezért, keress hozzád illőt, aki olyan normák szerint él, mint te, aki hagy élni téged.
hűha! akkor menekülj!! ez már csak rosszabb lesz.
és te magad írod:"hogy ha meghallom, hogy megállt a ház előtt kocsival, szabályosan megáll bennem a vér is. " akkor meg pláne miért nem hagyod ott a fenébe? vagy talán tartasz tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!